Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyříkejme si to zde.

Allishka - Necítím se vámi nijak dotčen ani uražen, na "rozlézání" mám podobný názor a je to také jeden z hlavních důvodů založení tohoto vlákna. Proto také nemám potřebu vám Allishko cokoliv vyčítat.
Pouze bych se chtěl vyjádřit k následujícímu:

Jak někteří vyhrožovali, že kvůli hloupým dotazům by některé odborníky tady mohlo přestat bavit odpovídat, tak mě osobně více odpuzuje tahleta aféra oněch řečených odborníků ve výše zmíněném vlákně
Ten "někteří" jsem byl já, nikdo jiný než já a ne někteří. Pokud vás to odpuzuje, rád bych odpovědnost za výrok nesl také sám. Mimo jiné, v žádném případě to nebylo myšleno jako výhrůžka, ale jako konstatování faktu. Nemyslím, že poskytování povětšinou těžce nabytých informací by bylo pro zkušené praktiky teraristy a chovatele natolik atraktivní, aby se nechávali neustále dokola opravovat, přesvědčovat, osočovat a jinak opruzovat, povětšinou názory zakládajícími se na dojmech a emocích získaných krátkodobým chovem pár kousků zvířat a to přesto, že jim byli poskytnuty nezvratitelné příklady takřka z celého světa. V žádném případě se nechci nijak vyvyšovat nad začínající chovatele, jen mě zaráží neschopnost akceptovat dobře míněné rady.
Jsem snad schopen přijmout jiný názor než svůj, pokud je podán chovatelem jako je DanKanFan, nebo Melda a v pohodě to registruji jako jiný názor, naopak nejsem schopen přijmout hrubou kritiku začátečníka, který to svoje začátečnictví prozradí v pár prvních plamenných větách a je schopen rozporovat zkušenosti lidí o kterých dosud v životě ani neslyšel a vzápětí řešit problém čím natřít písek na pozadí pralesa aby neopadal. A protože jsem slíbil, že budu adresný tak to byl zrovna v tomto případě Radek.
Nejlepší by samozřejmě bylo, kdybyste toho nechali úplně, jenže lidé jsou od přírody hádaví tvorové.
Rád bych, ale nejde to, zvířata mám prostě rád a nerad jen tak koukám jak nováčci opakují ty samé chyby které samozřejmě neminuly ani mě.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny