Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyříkejme si to zde.

Bugy, svůj názor řeknu zcela otevřeně.
Problém je Bugy, že nejste dosud schopen posoudit přiměřenost a nepřiměřenost podmínek. To není nic, čím bych se vás chtěl osobně dotknout, jen konstatování faktu. Buď jste schopen takový fakt přijmout nebo ne, pokud ne a nevyužijete-li možnost využít zkušeností jiných, čeká vás podle stupně vnímavosti dalších deset dvacet let samostatného získávání zkušeností, což bývá dost krušné, nejen pro nepoučitelného chovatele ale i a to zejména, pro chované zvíře nebo zvířata.
Pokud máte pocit, že nemám pravdu, řekněte mě konkrétně, na základě čeho se domníváte, že jsou podmínky nepřiměřené. Konkrétní znamená takové, na jejichž základě se dá objektivně zhodnotit vaše tvrzení např. nepříznivý dopad chovu v RACKU na xxxx? Na jakém vzorku zvířat vaše studie proběhla, co navrhujete za alternativu, jak tu alternativu podpoříte, nejlépe studií o rozdílech v chovu minimálně dvou stejných skupin zvířat v obou typech chov. zařízení. Předveďte v jakém chovatelském zařízení chováte vy ať vím s kým mám tu čest, buďte u toho ovšem čestný a uvádějte skutečná fakta.
Pocity u takto závažných tvrzeních opravdu nemají místo, připadá mě to stejné fangličkářství jako demonstrace mladých děvčat za zákaz pokusů na potkáncích. Garantuji vám, že až ta děvčátka dospějí a budou mít vlastní děti, žádná z nich nevymění zdraví svého dítěte za život potkana. Takto je to přibližně s vámi. Demonstrujete za něco, o čem nemáte příliš velkou představu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny