Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyříkejme si to zde.

Bugy
Ano v tom máte pravdu. Jistě Nepotřebujete Nemusíte Nechcete, to vám nikdo nebere, ale měl by jste, už z toho důvodu, že chováte živá zvířata a ta příliš nezajímá vaše ego ale schopnost poskytnout jim vše potřebné.

Ak sa niekto postavy a bude do skonania hulakat ze ma pravdu a vsetci do okola co si myslia nieco ine nemaju pravdu,nech
To je argumentace žáka osmé třídy, odvoláváte se na mínění ostatních a to ani nezdůrazňuji, že "všeci" znamená pokud se dobře pamatuji 100% zúčastněných. To nesouhlasí ať chcete nebo nechcete. Argumentujte tak, aby to k něčemu bylo, nejlépe tak, jak jsem vám doporučil v první reakci, potom budu považovat za rozumné zabývat se vašimi poznatky a v případě výrazných výsledků přehodnotím svoje mínění, já na svých pravdách nelpím tak zoufale jako vy, protože vím, že u zvířat není nikdy nic jisté.

Vy jste se dostal do takového afektu, že si i sám nadáváte chlape, nikdy jsem vás tupcem nenazval ani jinou nadávkou, to bych si za prvé nedovolil za druhé si nic takového ani nemyslím, pouze jsem získal z vašich intervencí dojem, že nemáte příliš zkušeností, to ale není nic špatného, tím jsme prošli úplně každý, tak klid, pojďme diskutovat věcně bez těch hysterií okolo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny