Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyříkejme si to zde.

Nechtěl jsem tady vstupovat KHorovy do vyrizovani "osobnich uctu", ale tohle mi prijde docela vtipne.

Argumenty jsi BUgy slysel (cetl) mockrat!

Jeste jednou v bodech, abys je neprehledl:
- hadi potrebuji teplo, zradlo a bezpeci - v RACKu mají teplo, žrádlo a bezpečí - myslím, že i fotoperiodu jim hlídá, jinak by je nemnožil.

- pohodlí hadů - to, jestli jsou hadi OK poznáme mimojinné že se hadi množí a že jim nečumí páteř haldy či žízní. Pokud jim něco chybí, lezou pokud ne, jsou v bezpečí

- viridiska - několik lidí psalo, že teprve v RACKu se jim rozmnožili, zatímco ve standardních zelených terárkách to až tak časté není (jsou samozřejmě vyjímky)

- ze hadovy chybi volnost je strasne moc relativni - v tom je naprosto srovnatelny RACK s terarkem - ani v jednom nebude dostatecne volny a co se tyce plochy, tak je to 1:1. Co se tyce pohyblivosti a nepohyblivosti, tak na tom se delala i nejaka veda - ja to znam pouze z pripadu jesteru - pokud meli vseho dostatek, byly na miste (ale teritorialni, coz jesteri byvaji).

- ad prevedcovani - je to take tak trochu o lidskem postoji ke zviratum - kazdy ho mame jiny a takovouto diskuzi je, IMHO? nemenitelny. POkud mas svuj nazor, tak jedine, jak bys byl presvedcen o opaku, je moznost si to osahat, videt to a videt uspechy a neuspechy

Mozna jsem OT, nevim, kdyztak se zpetne omlouvam :-)

VH

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny