Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyříkejme si to zde.

I já považuju tohle vlákno za zbytečné. Je to jen prostor pro Khorovo projevení se, jinak se ničím nezabývá a k ničemu neslouží. Každopádně když se tu tak plká o ničem, tak to využiju a KHora se zeptám, jak to myslel
když mluvil o začátečníkovi. Píše

A ujišťuji vás, že rozhodnu-li se chovat jiný druh zvířat než ta co dosud, automaticky se dostanu do podobné pozice ve které jste nyní vy.
Naopak bráním se diskusi o určitých tématech s kýmkoliv, kdo už z principu nemůže mít s tématem objektivní zkušenost. Doufám že je to srozumitelné a pochopitelné, není v tom nic co by se vás mělo dotknout jen objektivní konstatování.
- vlákno Komerční chov hadů.
V "Komerčním chovu hadů" píše, že hady choval nedlouho a odchoval nějaké korálovky. Bylo by na dlouhou diskusi kdy je člověk ještě začátečník a jestli ho pár odchovů korálovek řadí mezi zkušené natolik, aby ho to opravňovalo k zasekání dlouhatánského vlákna svými názory na chov hadů. Je několik odchovů korálovek dostatečně objektivní zkušenost ke komentářům o chovu stromových hadů a ještěrů v racku? Toť otázka. Baví mě, že se KHore považuješ za arbitra ve věci kdo je začátečník a kdo ne. Ten kdo má pár hadů a nemnoží jako by neměl dostatečnou kvalifikaci říkat si chovatel, ale spíš držitel nebo majitel a ten kdo odchová pár desítek korálovek je mistr světa který ví, co je pro hady nejlepší. Fakt se bavim a ještě víc se pobavim až zas vytrhneš jedno slovo z celé věty a na tom postavíš nějakou fantastickou obhajobu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny