Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyříkejme si to zde.

Já si rovněž myslím, že tohle vlákno je opodstatněné. Z několika důvodů:
1) některé věci je lepší si vyříkat, než narážky na ně číst po celé poradně
2) chápu, že některé až hysterické výlevy se mohou někoho dotknout. Jejich autor je má možnost zde uvést na pravou míru, pokud tedy chce. Citově vyhraněná argumentace může takovéto situace přivodit.
3) není to podle mě o zviditelňování se, hádání se atd., ale o ujasnění si případných nesrovnalostí

Sharkie: promiň, ale musím se KHora zastat, s tím vytrháváním vět z kontextu a jejich překrucováním se vezeš ve svém posledním příspěvku v tomto vlákně úplně stejným duchem, krom toho to zavání notným kusem arogance, která jak známo, vyvolává spory;-) A pokud je tohle vlákno zbytečné a nechceme vyvolávat spory, proč je vyvoláváme atd. atd.;-)
Já jsem pochopil (a myslím, že ty taky), KHorovu definici "nováčka" následovně - mám doma rok jednu gutátu a tudíž rozdávám rady jak pánbu. Chápu, že argumentace podobných lidí může někomu (KHorovi) vadit. Neznamená to ale, že se takový člověk nemůže vyjádřit - jen by měl svá tvrzení mít podložená argumenty, které v drtivé většině případů nemá (vzhledem k absenci zkušeností). Na tom není nic špatného. A možnost arbitrovat kdo má zkušenosti a kdo ne? Netvrď mi, že ty to neděláš a všechny považuješ za zkušené. On je rozdíl, jestli někdo odchová pár korálovek, nebo má doma rok gutátu, přičemž se na každou změnu ptá na poradně (není na škodu, naopak). Myslím, že ten zkušenostní rozdíl je patrný na první pohled a každému (byť ani první není mistr světa). Takže překrucovat, chytat za slovíčka a dělat z někoho (KHora) hlupáka, mi přijde trošku pod úroveň.
Tolik z mojí strany k této debatě.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny