Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem rack system

zdar,"máte štestí,že jdu zrovna kolem":-D.Já v dohledné době něco dám dohromady.Systém je pro hady a ještěry téměř stejný,akorát jde o světlo a hlavně jaký.Mnohdy stačí na zadní část dát kryt z titanzinku a MegaRay 60,80,100w+Rt-2.
Krokodýle:-D:-D nechybí ti tu Radek-1??
Ty boxy USA??-pominu cenu,doprava podle DHL někde okolo 600UDS+asi clo??nemám to zjištěný.Hlavní problém je vtom,že ty boxy jsou stavěny na centrální vytápění!!(mimo stojan)a mezera je cca 6mm,6mm polykarbonát se tam vejde,ale vnitřní komůrka je tak malá,že do ni nejde provléknout kabel.
Jj.-výkluzi pro USB desky na jednu bednu 150kč(jsou to ty v kuchyn.linkách)a kolečka štelovací(vestavěné skříně)mají 16mm hloubku a domeček se musí vyfrézovat,takže jedině lamino 18mm.
Kdo má v úmyslu v rack systému odchovávat př.Bojgy,zmijuchy apod.tak určitě Heidruny-mají pevné víko s klipem!!!!
Ty bedny v odkazu jsou asi"Čuríkovky"??božínku to je cena!!!
ale těch se do boxu moc nevejde???Já jsem koupil krabičky po 20kč a jsou super.Kontakt nevím mám na něj číslo.Krokodýle ty možná budeš vědět??byli hned vedle našich stolů co máme s J.P.a byli z Opavy.
Náklady-tak to je hodně o lidech jak psal Melda,jako základ považuji energii při provozu "domečkáři"jsou těžce ve výhodě:-D:-D mají tarif 14,15,16 a HDO."betůnkáři" musí zateplit a šetřit v paneláku je energie asi dost drahá.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny