Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem rack system

Sakra lidi v čem to začínáte žít:?::!:

taky jsem zjištoval velký šuflata na velký hadice ale u nás nejsou k sehnání, někde v polsku je výrobce přepravek/vypada to jako klasická masovka ale o velikosti 200x100x80 asi? z šedýho plastu -používají to na domací čístírny vody- těch přepravek je celá řada a dají se různě skládat na sebe ta velika je největší rozměr

To chcete chovat zvířata v šedivejch bednách to už můžete rovnou začít používat vyřazené ledničky a trouby. Snad také existuje nějaká kůltura prostředí pro daný druh. Ani se zákonodárcům na jedné straně nedivím že dělají takové "hloupé" zákony. Vím že to nic neřeší a dobrým chovatelům to komplikuje jen život. Ale přesi nemůžeme takto uvažovat. Svá zvířata chováme abychom se z nich radovali.

Na jedné straně odsuzujete trhy s želvami v bednách, s chameleony v klecích a hady v koších ale vždyť vy ta zvířata chcete chovat v podmínkách které jsou ještě horší. No je dobré že jim zatopíte a dáte UV ale v šedivé bedně na maso:?::!:

Klasický Rack z ikea (nebo jiných) průhledných beden jsem uznával vždy jen na odchov. To dokážu pochopit jelikož ve větším chovu je problém dávat mláďatům terária. Ale zavírat chovná zvířata do neprůhledných beden to nepochopím. Asi je chcete chovat jako krmné hlodavce.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny