Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výroba pozadí a skalky/úkrytu

Ahoj,
nejdřív jsem přemýšlela, že si něco koupím.
Ale začínám přemýšlet, že si obojí udělám sama. Tak bych chtěla poradit.
Mám takovou představu. Je možné vyrobit pozdadí tak, že na polystirenovou desku nastříkám montážní pěnu a nebo silikonem přilepím další desku (aby to bylo členité). Udrží to dopsělou agamu vousatou? Dál bych pokračovala asi tak, že bych to celé potáhla silikonem a hned na to naházela písek, aby se tam přilepil. Je tohle dostačující postup? Co udělat jinak? Do pozadí bych asi pak chtěla dát i rostliny.
A výroba skalky.. Představuji si to tak, že si z montážní pěny vytvaruji skalku, kterou pak (stejně jako pozdadí) potáhnu silikonem a tam kam budu chtít dát kameny, dám kameny, zbytek zase písek.
Pokud bych chtěla udělat nějaký úkryt, je možné to dělat z montážní pěny? Když si pak vleze dospělá agama nahoru, aby jí pěna udržela.
Nebo doporučujete jiný (ne nějak mc časově náročný a jednouchý) postup?
Díky.

Předmět Autor Datum
Stale dookola...Pozadie z peny je v poho,vydrzi vela.Ukryty tak isto,trvacne,odolne a ani "maxi" Aga… poslední
Bugy 05.02.2009 17:06
Bugy

Stale dookola...Pozadie z peny je v poho,vydrzi vela.Ukryty tak isto,trvacne,odolne a ani "maxi" Agama ti to neznici ak to bude dostatocne premyslene a realizovane..Skus pohladat(v pravo hore) viecej info,preberalo sa to tu uz vela krat.Vela stastia a vsetko dobre pri realizacii.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru