Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Gonyosoma oxycephala - Chová niekto tohoto hada...?

Krokodil prepac, ale naozaj ti nedoslo co som tym chcel povedat? Vynechanim ovulacie som myslel vynechanie oplodnenia ovulacie, samozrejme, ze ovulacii nezabranis (ano hormonalne ano, to aby zasa neprislo ku nedorozumeniu) ale pareniu doma zabranis lahko. V poslednom case sa tu chyta za slovicka a vytrhuje z kontextu jedna radost.

To je samozřejmě poněkud nesmyslný výpočet, věř, že v tropickém lese se najde dost potravy pro všechny gonyosomy, je to nejbohatší ekosystém a konzumenti se množí o dost rychleji a ve větším množství než predátoři i v méně úživných místech.

No tak tymto by som si taky isty nebol, pred nedavnom som videl reportaz z jedneho juhoamerickeho ostrova, kde po zavleceni Boa c. bolo do par rokov utrum vsetkym teplokrvnym zivocichom, ktore do vtedy na tomto dost rozsiahlom ostrove zili. Zato Boa sa tam darilo, len teraz uz nemaju co zrat. Takze toto by som nepodcenoval. Zopar pralesov som si uz prebehol, takze mam zhruba prehlad o tom, ake je tam osadenstvo.

Samozřejmě to nebude 6 myší týdně, ale třeba jen dvě stromové krysy za 2-3 týdny...

No ale to nieje 6 mysi kazdy tyzden, toto je odpoved ako, keby vonku neprsalo, tak by bolo sucho. To je jasne, len to je ine.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny