Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Gonyosoma oxycephala - Chová niekto tohoto hada...?

Lidicky a zeptam se, jak vam mladi hadi prijimaji potravu?Me jak kdy, mam je mesic. Samice si vetsinou bere samostatne,ale chce klid.Samec si brat nechce, od prodavajiciho mi rikal,ze ho mam "poskadlit" - vzal si, az kdyz jsem mu to nacpal do krku, ale to zase uplne bez problemu. Samice je utocnejsi a vetsi.

POdminky - jednou denne rosim, terarko, na to ze jsou to prckove, maji velke - 60x40x40, spoustu vetvi a ukrytu, svitim zarovkou, teplota pod svetlem kolem 30, mimo cca 26, v noci samosebou pokles (cca na 21). Substrat stepky, dve krabicky s vlhkym raselinikem (kam hrozne rady lezou, kdyz neporosim), ale vetsinou chrapou na vetvich, ruzne daleko od svetla, proste jak se jim zachce.

Krmim mysatama, mrtve neberou, ziva vzala ruzna (samice) - nechal jsem tam pobyhat slepa osrstena, neosrstena i uplna holata - nejvic se libila jemne osrstena az osrstena - jak je psano vyse. Mam pokracovat v krmeni samce nasilne? Teda, nasilne - musim mu to dat do tlamy, pak uz to jede samo, neni to zadna husa na vykrm :)

Diky za komentar.

VH

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny