Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kolik ste dali za své hroznýše

Ja si myslim, ze ten co kupuje lokalitu a nepozna, ze ho klamu, tak si ju aj zasluzi kupit. Par rokov do zadu sa este o lokalitach nikomu ani nesnivalo a teraz sa tu nahanaju lokality jak znackove tenisky, len s tym rozdielom, ze 90% nakupujucich neroznozna B.c.c od B.c.i., ale kedze sa niekde docitali tie lokalitne nazvy, tak ich zhanaju.

Bez DNA testov a fotky lokality (pricom najlepsie by asi boli aj GPS suradnice odchytu :-) si nemoze byt väcsinou isty nik, ci uz vzhladom na prekryvanie jednotlivych lokalit alebo nepresneho urcenia lokaltneho delenia samotneho. Nasledne sa do toho prida nazor o "spickovych" zvieratach, ktorych "spickovost" je vsak zalozena na tom, ci sa niekomu pacia od oka a nie na DNA, zdravotnej a kondicnej spickovosti, pricom tie menej "spickove" mozu byt ovela biologicky hodnotnejsie ako tie vyfarbene atrapy, no a uz tu mame vesely misung.

Potom je len usmevne, ked sa niekto spyta aku lokalitu si kupi za urcitu sumu, pricom nasledne sa spyta na to aky je v tom rozdiel, niet sa potom co cudovat, ze takymto ludom predaju aj macku v klobasovom crevku s tym, ze je to 100% Boa lokalita.

Nie jeden krat sa uz stalo, ze niekto aj naozaj na tych lokalitach bol a nasledne ked prezentoval odchytene kusy, tak EU "odbornici" sa trieskali do prs a predhanali sa v urcovani "lokalit", smutne a aj vtipne na tom bolo, ked im dotycny povedal, ze lokalita je to stale ta ista, len kresby sa tym hadom zachcelo mat ine.

Cize bez tesov DNA, doklade o povode atd., neverim nikomu, moze to byt nemec, mongol alebo aj tatar. Bez tychto dokladov je to len take hranie na lokality, a to nehovorim o tom, ze co to vlastne lokality su, ak ma byt rozdiel iba v par farebnych skvrnkach velkosti mexickeho dolaru a nie vo fyziologickych znakoch (supiny, stavba kosti atd.) tak je take podrobne delenie lokalit aj tak len marketingovy tah.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny