Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kolik ste dali za své hroznýše

Ten odkaz dobře znám. Je to sice pěkné, ale zkus to říct zájemcům o daného hada. Každý má nějakou tu představu, jak by měl např. Cancun, či Sonora vypadat a s tou přadstavou také hada hledá.

No tak ale potom sa tu na co vsetci hrame? Ked cistotu, geneticke vlastnosti a biologicku hodnotu urcuju pocity a predstavy? Ved to je potom len saskaren.

Vcelku som bol rad, ked sa zacal brat ohlad na lokality Boa, ale ako vidim, tak to ma zasa len jediny efekt, saskovanie s farbami a nejake vyssie ciele a hodnoty su vacsine u prdele.


Já osobně se budu také řídit tím, co mají na svých stranách mezinárodně známí chovatelé.

No ja osobne sa zasa riadim iba vedeckymi poznatkami a absolutnym dolozenim povodu (DNA, doklad o lokalite podpisany krvou miestneho lovca atd. :-)) a nie tym, co ma niekto na stranke a porovnavanim kresby a farby. V tomto pripade mi je jedno kto to predava, ci je to znamy chovatel alebo Michael Jackson. Bez papierov neverim nikomu.

Ked je to raz na 100% lokalita, tak je to dana lokalita a je jedno ci ma na chrbate kresbu vaginy alebo Mona Lisu. Takymto sposobom sa casom stane to, ze kedze vsetci budu chciet tu Mona Lisu, tak sa v konecnom dosledku zasa zo vsetkych lokalit stane len obycajny mix, len bude mat obchodnu znacku nejakej lokality. Esteze je stale niekolko chovatelov, co maju radi aj tie vaginy ;-)

Rad by som vedel, ze ci ti spickovi a znami chovatelia predavaju vzdy vsetky kusy vrhu ako danu lokalitu, alebo ci vyselektuju len tie "spravne" sfarbene a zvysne idu ako mix alebo za inu cenu. Tiez by som rad vedel percentualne, kolko je priemerne vo vrhu tych "spravne" sfarbenych, podla toho by sa potom dalo premyslat, kolko cistych je v obehu, len nikto o tom nevie a tak vznika mix.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny