Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kolik ste dali za své hroznýše

No abych se trošku připojil. Je to tu samej odborník na čistý lokality boa. Čtu tady od čechů nic nekupovat, raději v Rakousku,nebo v Německu a td. To je síla.Víte o tom,že mraky zvířat dnes již dále množených pochází v těchto zemích právě od českých zdrojů?Ty vaše Certifikáty, to je vše jen nějaký papír a lidi chtěj chovat zvířata.To že vám pan Stöckl v německu dá nějaký předtištěný papír o původu je o ničem.Jakou váhu ten papír má? Máme u nás dovozce, kteří dnes legálně hady dovážejí, ale jelikož nemají papír tak už nejsou čistý. Hmm, mě by zajímalo, kdo z vás tady co píšete pozná čistokrevnýho boa od zajímavě zbarveného mixu. Já tedy ne a boa chovám léta.Právě proto,že jsem viděl několik desítek odchytových jedinců boa třeba z jedné lokality,pánové a dámy, chtěl bych vás vidět při určování.A že dneska lidi prodávaj čistý formy imperátorů za ceny vámi zmiňované třeba kolem 1200 - 2500 kč není proto, že to nejsou čistí hadi, ale právě proto,že se nacházíme v České republice kde totálně klesla kupní síla a tyto hady nikdo dráž neprodá. Klesly ceny jiných hadů a mnohem atraktivnějších než imperátorů,tak komu taky vyprávíte o nízkých cenách a o tom, že to vypovídá o nečistotě hadů???? Kdo z vás tady už odchoval čistý boa a nabízel na našem trhu??? Kdo tak udělal ví, že jakýkoliv zákazník dorazí, hledá právě ty přesný kříže na hlavách a dokonalou hřbetní kresbu. Když tam budu mít doklad o původu lokality vytištěný Stöcklovo kopírkou, změní to něco? Když hadi nebudou mít ty kříže a super kresbu co dnešní chovatelé hledají??? Lidi tu chválí hady od pana Jakoubka, hmm, má je on čistý??? To že vám řekne, že mu je někdo přivezl přímo z lokality znamená, že jsou to opravdu čistý hadi? Vy ste u toho byli? Kurnik na co si to tu hrajeme. Ano má krásný imperátory, pro někho hezký být nemusí a co to znamená? Že si je od něj koupí jen ti, co je budou chtít, ostatní půjdou jinam. Jako tomu bylo , je a bude.
Ale pořád to vaše prokazování pravosti hada, to je už fakt na palici. Nedavno to bylo u krajt zelených, každý sem psal jak maj vypadat jen a jen ty pravý krajty a když pak začal pan Mendl dovážet odchytový krajty zelený, každýmu spadla čelist, když viděl hady z jedný lokality a měli naprosto rozdílný kresby.
Chovejme co se nám líbí, neodsuzujme nikoho a jestli chcete, sami si zajeďte do danné lokality, hady odchyťte , nechte si v jejich zemi potvrdit totožnost, udělejte webovky a chovejte a rozmnožujte sami. Sem zvědavej až uvidíte tu nepravidelnost kreseb a barev na jedný lokalitě, jak bude mít zajištěný větší odbyt, jen proto, že budete mít nějaký pomyslný papír, nebo doklad jak tomu říkáte. Prostě prokázání čistoty zvířete. Jak to asi dopadne, najde se hrstka chovatelů co si to od vás koupí za vysokou cenu, pak už nikdo a půjdete s cenou dolu. Budete muset, nebo vám nezbyte nic jinýho, než to doma krmit a mít pro sebe. Pánové dnes prodává vzhled a né papír. Už si to uvědomte a jestli mám mít doma imperátora Sonoru, nebo Chiapas, také si zajdu za chovatelem co má hdy, kteří mě svou kresbou přesvědčí a né za tím, který bude mít hady s dokladem, ale s totálně rozházenou kresbou a pofidérním zjevem. Tyhle diskuze jsou o ničem. A v Hammu? Tam že nakoupíte nejčistější zvířata? Hmm, pak vám nezbyde nic jinýho, než jezdit do Hammu a věřit těm samým lidem co jsou u nás, ale jen mají německou národnost. Budete mít papírek a hada za větší peníze , to je tak jediné, co budete mít.
Chovejte každý to co se vám líbí, nepomlouvejte ostatní , když nevíte jak to v chovu mají. Pomlouvat umí každý. Když chci koupím, když nechci nekoupím,ale proč se o tom bude pořád mlejt dokola? Mimochodem odkaz na fotky pana Petra Bambouska vypovídá své, kdo to viděl uvědomí si, jak to všechno je. Chovu zdar.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny