Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kolik ste dali za své hroznýše

Khor má pravdu.Není zde smazáno ani slovo.
Pro Khor - ta problematika s určováním zda jde o imperatora či ne je širší,ale sluší se odpovědět proto své poznatky sem na toto vlákno napíši a také je vložím na své amaterské webové stránky.
Jen prosím o nějaký ten den strpení.Dopředu upozorňuji že jde o mé vlastní poznatky a o nic jiného.
Pro chovatele - je pravda že za avatary apod.. se může schovat kdokoliv,ale myslím si že pokud zde člověk chce být trochu seriózní tak by měl z oné anonymity vystoupit.Chovatel či (chovatelka) nám zde píše jak kupuje cenná zvířata a zůstává v anonymitě což zdůvodňuje všelijak.......Neříkám že nemá někdy pravdu,ale.....
Jenže to se časem obrátí proti ní,jelikož až bude chtít svá zvířata prodat tak jí nikdo nebude věřit,protože ji nikdo nebude znát.
Mimo to,jek jsem psal lze vysledovat přes IP adresu o koho jde.Nevěřiš chovateli????
A prodávat zvířata venku je sice fajn,ale ne každý má tu možnost a brzy bude trh tak přesycen že budeme rádi že prodáme tam kde prodáme......
Albíni stáli před pár lety okolo 15 000 a nyní jdou pod 10 000 a půjdou ještě níž.Je to přirozené nasycení trhu.Vždyť podívejte se kdo vše dnes už hady rozmnožujie a chová..
Na jednu stranu je to dobře,ale pak se nesmíme divit že padají ceny a v našich očích se i tím jaksi znehodnocuje ono samo zvíře...Myslím z chovatelského pohledu jako např. jeho atraktivity či dřívější nedostupnosti.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny