Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem T.albolabris

Dobrý den,dostal se mi do ruky trimerak,bylo mi ho lito,tak jsem si ho vzal domu a ted spolu valcime(muj prvni jedak).Zajímá podmínky chovu,na internetu jsem neco málo našel ,ale chci se ujistit ze je v ok,zajima me hlavne min,max,teplota,vlhkost,frekvence krmeni,vybavení teraka.Ten muj je dost apaticky,neudrzi se na vetvi,lozi po zemi,tak nevim kde delam chybu,poradte.

Předmět Autor Datum
Zdravím,takže moje podmienky chovu (chovám pár asi 10 mes. starý):teplota-denná-cca28stupnov,-nočná-…
Pitviper 08.03.2009 08:26
Pitviper
rosit kazdopadne kazdy den jelikoz z misky nepije... a ohledne te apaticnosti a tak nektere kusy moh…
VenomouS 08.03.2009 09:36
VenomouS
Takže je to dvou letá samice,u majitele byla v pohode,u me pada z vetve,nedokaze se na ni vytahnout.…
t.albolabris 08.03.2009 12:06
t.albolabris
Mne albolabry a aj dalsie T. respektive C. z misiek piju, samozrejme radsej piju kvapky rosy. Rosim… poslední
DanKanFan 08.03.2009 14:11
DanKanFan

Zdravím,takže moje podmienky chovu (chovám pár asi 10 mes. starý):teplota-denná-cca28stupnov,-nočná-cca22stup nov,vlhkost neviem percentuálne vyjadrit-vždy večer bohato porosím.Momentálne krmím osrsteným holatom raz za 5-7dní.Terárium-bohato zarostlé rastlinami(ja používam umelé).
Mohol by si sa aj trochu rozpísat,napríklad jak je dlhý,či je to odchov a či mal problémy s pohybom už ked si ho priniesol,každopádne držím palce.

rosit kazdopadne kazdy den jelikoz z misky nepije... a ohledne te apaticnosti a tak nektere kusy mohou byt proste slabe a at delas cokoliv tak to nepreziji ... neco podobnyho se mi stalo u meho odchovu E.guttata kdy vsechny mladata byla v poradku ale jedno bylo takove svetlejsi na omak mekke a vubec nelozilo ale zilo asi jen tyden.... no a myslim si ze takove hady je lepsi hodit na mrazak

Mne albolabry a aj dalsie T. respektive C. z misiek piju, samozrejme radsej piju kvapky rosy. Rosim kazde rano, obcas vynecham jeden den, teplota 27-29 max. pri zdroji, vo zvysku teraria je teplota nizsia az na 20-22, v noci bytova od 18 do 21 stupnov. Ja pri tychto hadoch mam len zive rastliny, vobec ich nenicia a maju lepsiu mikroklimu, v kazdom tera mam aj velku vodnu plochu.

To ze je na zemi moze byt sposobene aj vysokou teplotou, ktora sa drzi hore, tieto hady sa v podstate vobec neslnia a nevyhrievaju, ani ked su kotne, cize aj preto sa moze drzat na zemi. Pises ze tam mas az 35 stupnov a to je vela. Neviem co znamena, ze sa na konaroch neudrzi, mozno tam len nechce byt. Ja mam jedneho samca steinegeri, ktory je velmi casto na dole. Na konare chodi len v noci, cez den je na zemi. Pozri ako sa sprava v noci, su to nocne hady.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru