Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Legrace s nasimi mazlicky

Zdravim,, mate nejake srandovni historky s vasimi mazlicky? Co se vam s nimi stalo a ted se tomu jen smejete , sem s nimi at se zasmejem :-D. Treba ja mam stiry a jednou sem potreboval at zustanou dlouho bez jidla (pandinus)tak do zivy a na skousku jsem koupil jedno odrostle mlade mysi to by jednomu stacilo na 1 az 2 mesice ,,jak jsem prisel domu tak sem otevrel krabicku a koukal tam na mne takovy maly vydeseny usak ,,nezvladl jsem to,, :-D tak od te doby mam doba kopu stiru a jednu mys :-D Asi to moc srandovni neni ale ja se tomu porad smeju .Hadi se mi libi ale asi by u mne umreli bo bych je nebyl schopny nakrmit,,,:-D

Předmět Autor Datum
mam jednu ještě z doby, když jsem měla křečíka(mýho miláčka nejdražšího, kterýmu doteď nosim na hrob…
Danýsek 12.03.2009 22:26
Danýsek
No já bych měl taky jednu historku,sice to není s mým mazlíčkem ale se zvířetem to bylo.Jednou jsem…
Josefek 12.03.2009 22:59
Josefek
Ted sem dostal takovy malicky roztomily morce nemel jsem to srdce ho dat hadovy, tak jsem mu nachyst…
VenomouS 13.03.2009 09:53
VenomouS
žena to také těžce nese, krmení hada těma roztomilíma myškama. jednou jsem si donesl drsné potkáně.…
daniel 13.03.2009 10:15
daniel
Zastřelil:-?. To nemyslíš vážně!
SNBák 13.03.2009 11:03
SNBák
tak to si nějak nedokážu představit, střílet v teráriu, co z něj zbylo? myslím, z toho terárka - had…
Iveta 13.03.2009 12:45
Iveta
cim si ho strielal v tom terarko prosimnta?? ::)
AAA 13.03.2009 12:51
AAA
strelil jsem ho vzduchovkou. byl mrtví okamžitě.
daniel 13.03.2009 12:56
daniel
To je teda legrace, střílet potkana v terárku s hadem. Bych teda rád věděl, proč ten potkan nešel ch…
dobby. 13.03.2009 14:14
dobby.
a malého potkana píše autor - potkáně :-/
Iveta 13.03.2009 15:17
Iveta
:-D:-D:-D
zfhk 13.03.2009 13:21
zfhk
Chudak morcatku,,,,:-/ holt to je priroda a potravni retezec:-D cvrcci jsou na tom nejhur:-)
PT 13.03.2009 16:06
PT
mne to moc vtipne teda nepride . .urcite sa to dalo vyriesit aj jednoduchsie
AAA 13.03.2009 13:26
AAA
]:)
kingsnake 13.03.2009 13:49
kingsnake
Skúsim jednu prihodu z minulého storočia,ktorá sa stala krátko po tom ako sme sa nastahovali do nové…
PETER1 13.03.2009 16:19
PETER1
:-D dobry,,,
PT 14.03.2009 02:52
PT
Já má taky jednu, ale není zrovna s ,,mazlíčky"... Stalo se to minulý rok: Taťka odjel do Anglie (ne…
Elaphka 14.03.2009 18:50
Elaphka
neco podobneho se stalo take mne, kdyz jsem si je jako jeste neznala, co ty potvory dokazou, nechala… poslední
qwerttzy 14.03.2009 21:42
qwerttzy

mam jednu ještě z doby, když jsem měla křečíka(mýho miláčka nejdražšího, kterýmu doteď nosim na hrobeček kytičky).Když jsem si ho koupila a měla ho asi jeden nebo dva dny, seděla sem s mámou u stolu a ona mi řiká:"Nepůjdeš už nakrmit křečka?" a já jenom"jo,jo za chvíli..." a najednou koukám, že milej křečík mi panáčkuje u nohou s takovym šibalskym výrazem....Vlastně to udělal minimálně dvakrát, že se vždycky přišel ukázat ještě dřív, než jsem zjistila že mi mrcha pláchnul....:-):-D tak nevím zda-li je víc vipné nebo tady ukazuju svojí nezodpovědnost:puff:

No já bych měl taky jednu historku,sice to není s mým mazlíčkem ale se zvířetem to bylo.Jednou jsem jel v létě z lesa,z kopce,docela velkou rychlostí a když říkam velkou rychlostí tak fakt myslim velkou :-D .Najednou se mi do cesty připletla kvočna.A protože jsem takový "zviřumil" tak jsem chtěl kvočnu zachránit,strhnul kolo,dostal smyk,vystoupil jsem z kola,udělal dva kotouli(jestli se tomu tak dá říkat :-D)a "jel"po té naší vesnické kamenité cestě.Po tom co jsem se vzpamatoval jsm nasedl na kolo a jel domů.Až tam jsem zjistil že mi z kolena a loktu stříká krev.Tak rodiče zavolali záchranku a ti si mě odvezli.Naštěstí jsem to neměl na šití,ale měsíc jsem s tou nohou nemohl hýbat.A ta slepice?no ta žije vesele dál ;-)

žena to také těžce nese, krmení hada těma roztomilíma myškama. jednou jsem si donesl drsné potkáně. to si s hadem vyměnilo role. had se na ni vrhl, ale potkáně ho přeskočilo. po několikatém pokusu to had vzdal. ne tak potkáně. přiskočilo k hadovi do krve ho hryzlo a uskočilo. chytit se potkáně nedalo, tak jsem ho v tom teráriu zastřelil.

To je teda legrace, střílet potkana v terárku s hadem. Bych teda rád věděl, proč ten potkan nešel chytit? Jak jsi přišel na to, že nejde chytit? Neříkej mi, že neumíš odchytnout potkana v uzavřeném terárku, nejdřív třeba vyndat hada, když je to takovej problém a pak ho prostě chytit....::)

Skúsim jednu prihodu z minulého storočia,ktorá sa stala krátko po tom ako sme sa nastahovali do nového socialistického činžáku. Vedla bývajúca suseda obývala 4-izbový byt, zatial sama, čakajúc na dceru z rodinou.Jedno víkendové ráno prišla celá rozklepaná za manželkou. Jej koníčkom bola četba odbornej literatúry a predošlú noc čítala o chronických stavoch pancientov trpiacich delirium tremens. Na jej velké zdesenie sa objavila krátko pred polnocou velká biela myš u nej doma v izbe a pred postelou v ktorej ležala. Celkom logicky sa rozhodla, že ju pohostí a pri tom zistila ako dotyčné zviera chodí za nou. Tak zamierila na chodbu tam sa sním slušne rozlučila a zabuchla dvere.Samozrejme že toho vnoci moc nenaspala, a druhý den z manželkou rozoberali situaciu a radili sa o prípadnej konzultácii psychologa. Nakoniec to vyriešili naše dcéry, zistili, že vrchným susedom zdrhol rodinný miláčik-krečok samozrejme že biely.

Já má taky jednu, ale není zrovna s ,,mazlíčky"...
Stalo se to minulý rok: Taťka odjel do Anglie (nebo do Skotska? ale to už je jedno), no a zanechal nám doma krabici s papírkem-holky, přesypejte cvrčky do jejich skleněný nádoby, taťka.
Tak jsme se zvedli, otevřely krabici, ze který vyskákalo dvacet cvrčků, tak jsme tu krabici zase rychle zavřely a zalepily lep. páskou, zbytek vyskákanejch cvrčků pochytaly a daly chamíkům. A protože mamka nemohla spát-protože ty hnusáci tak strašně cvrkali-odnesla je naštěstí do kuchytě na NAŠTĚSTÍ zavřela.
Ráno příjde do kuchyně, ještě potmě si zapíná kávovar a najednou jí něco leze po noze. Rozsvítí a-200 cvrčků nám ráno v šest lítalo po kuchyni...Ty * si prokousali dírku...

neco podobneho se stalo take mne, kdyz jsem si je jako jeste neznala, co ty potvory dokazou, nechala ve zveraku prodat v papirovym sacku.
Koupila jsem je ve volnym case a bezela na posledni prednasku.(z ni pak rovnou rychle na vlak) Zvedavy kamaradky kdyz zjistily, kde jsem byla ve volny hodine, chtely strasne videt, jak takovy cvrcek vypada. Tak jsem vytahla sacek a nez jsem stacila mrknout, tak prvni cvrcek prokousanou dirkou skocil rovnou na jednu z mych kamaradek. Takze v zadnich radach prednaskovky se ozvalo vyjeknuti, cvrcek byl katapultovan o radu dopredu, par dalsich se ze sacku rozuteklo do dalsich stran... s odchytem pomahali tak nejak se smichem vsichni okolo, nasledovalo vybalovani vselijakych svacin a uzlovani cvrcku do nekolika sacku do sebe. Vsichni vzadu se pobavili, profak nastesti skoro nezaregistroval ani to vyjeknuti a ja jsem mezi lidma od ty doby znama jako ta, co doma chova pavouky a hady :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru