Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Petiční akce se chýlí ke konci !!!

Vážení teraristé, dovoluji si připomenout, že petiční akce proti "čipování" jedovatých hadů a krokodýlů v souvislosti s Vyhláškou 411/2008 Sb., trvá jen do konce března. V průběhu dubna chci petiční archy předat ministru Gandalovičovi. Pokud tedy ještě lovíte poslední podpisy, prosím Vás o jejich zaslání nejpozději v prvním dubnovém týdnu. Díky.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Přemejšlel jsem zdali se přidat taky k této petici, ale nevim a to protože si myslim že je třeba cho…
drobek 18.03.2009 16:47
drobek
je třeba vymítit lidi jako jseš ty! nasral si člověka kterej toho narozdíl od tebe dal teraristice h…
firn hoy 09.04.2009 23:01
firn hoy
Nechtěl jsem se původně zapojovat, ale tohle už mi prostě nedalo. nasral si člověka kterej toho nar…
vojtas 13.04.2009 21:22
vojtas
svůj názor má právo určitě vyjádřit každý, ale slušný mi nepřipadá vyjádřit se o někom koho vůbec ne… poslední
firn hoy 13.04.2009 22:39
firn hoy

Přemejšlel jsem zdali se přidat taky k této petici, ale nevim a to protože si myslim že je třeba chov jedovatých hadů nějak omezit a hlavně nějak registrovat. Dnes totiž 15letí chlapci nosí domu s burzy arietány a pod. Ovšem čipovat 20cm hady a krokodýli neni zrovna nejzdařilejší způsob. Já bych spíše navrhnul že u zvířat kde se kvůli velikosti či jiným důvodům nedá čipovat nebo je zde riziko registrovat pomocí fotky a jinak čipy. Každopádně si myslim že je třeba jedovaté hady nějak hlídat a jejich chov dost důsledně kontrolovat a registrovat. ("černé chovy patřičně oflastrovat dříve než se někomu něco stane) To je pouze můj názor. Bohužel kvůli jedincům trpí profesionální a zodpovědní chovatelé, ale to je tak vždycky. Tak do mě... Nebojím se uvést příklad pana Mazucha který chová snad ty nejbrutálnější jedáky a neni vyjímkou že mu nějaký uteče. Naposledy našel v autě chřestýše který mu utekl a nalezl do auta kde později umrzl protože auto stálo na ulici přes noc v mrazu. Co kdyby někoho uštkl má totiž malé dítě?! Tohle je potřeba vymítit a jestli tomu má pomoct nějaký zákon jsem pro.....

je třeba vymítit lidi jako jseš ty! nasral si člověka kterej toho narozdíl od tebe dal teraristice hodně. Jinak ještě u nás nebyl evidovanej případ že by někomu jedovatej had utek a uštknul někoho jinýho než svýho majitele. V každý větě jsi úplně mimo, myslel jsem že jsi to psal v nějakým zatmění mozku a že se brzy omluvíš, ale nestalo se tak jdu do tebe, sám sis o to řek.

Nechtěl jsem se původně zapojovat, ale tohle už mi prostě nedalo.

nasral si člověka kterej toho narozdíl od tebe dal teraristice hodně.

No a co Proboha? Myslím, že každý tu má právo slušnou formou vyjádřit svůj názor i přesto, že tím, jak říkáš, někoho nasere. To co si psal dále je už jen opakování argumentů ostatních a v tom, že je Drobek v každé větě úplně mimo, jsi zase vedle ty. Nevím, proč máš potřebu se do Drobka tak obout, když se tě to netýká? Tím, že se přidáš na stranu většiny se z tebe stane velký borec.
Má úcta

EDIT: pri firn hoy

svůj názor má právo určitě vyjádřit každý, ale slušný mi nepřipadá vyjádřit se o někom koho vůbec neznám, že mu utekl jedovatý had a že mohl uštknout jeho malý dítě. Vytrubovat hned jeho jméno, i když vůbec nemá ponětí cože mu vlastně uteklo, je opravdu velice slušný a nezákeřný. Když tady máme držet pospolu, tak přeci nebudu házet špínu na někoho, kdo se snaží teraristiku propagovat. Drobek sám vyzýval je do mě, tak jsem se do něj prostě obul no a co Proboha? Já se nepřidal na stranu většiny, nevím co kdo přesně psal, jen jsem se přidal na stranu T. M. Jestli nejsi příbuzný drobka tak přeci nemůžeš souhlasit co to napsal,já jen nesměle reagoval.
ps: toho velkýho borce si nech pro sebe

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru