Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mražení myší.

Vím, že si napsal, že je to poslední slovo, i tak budu reagovat. Nikde jsem nenapsal, že to schvaluji, vyžívám se v tom nebo dokonce vyžaduji a vyhledávám takový videa. Souhlasím s tebou v tom, že to jde udělat jinak a přít se o tom nebudu. Samozřejmě to udělat jinak jde, ale pokud chci mít doma divoká zvířata, nebudu jim servírovat pouze mrtvou potravu, aby hlodavec netrpěl. Stačí, že mu servíruju potravu do omezeného prostoru. Krom psa nemám žádné domestikované zvíře, protože mi to vůbec nic neříká a z toho důvodu taky chovám hady, které netahám, nezvykám na ruku a pod. Proto jim taky nepomáhám s usmrcením potravy, ať si jí prostě uloví sami. Určitě víš, jaký nemehla jsou korálovky na lov. Ani těm nepomáhám, protože jsem názoru, že když má hlad, tak tu myš nějakým způsobem usmrtí sama.
To jen na doladění mého názoru na humanisty, kterým dělá problém koukat na to, jak had škrtí myš nebo s ní ještěr mlatí o zem.

Jinak jsem stejného názoru jako většina přispívajícíh. Debata o ničem, protože každý si to bude dělat stejně tak, jak jemu to vyhovuje nebo podle svých morálních zásad.;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny