Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vegetariání vs. masožrouti

Založil jsem ho proto, protože mě osobně opravdu zajímají argumenty vegetariánů, proč nejíst maso. Jak už jsem napsal, je to každého věc čím se krmí, krom rodičů, kteří odpírají maso svým dětem3-[, což bych opravdu trestal. Nikoho jsem v této debatě nenapadl a opravdu mne zajímají jen argumenty. Nezlobte se na mě, ale než do sebe jednou měsíčně nechat píchat vitamíny, abych dohnal nedostatek živočišných bílkovin, tak to mi přijde dost zvrácený. Já osobně si dám radši jeden 300g biftek Medium a mám z toho blažený pocit. Z injekce tyto pocity nemám. Na druhou stranu vím, že tučné a nadměrné pojídání masa není nic zdravého, ale i tak jsem neslyšel zatím jediný argument, co je na mase špatného! Podotýkám, že mám 2 kamarády, kterým ještě není 30 let a už mají DNU:-?. Tzv. nemoc králů se u nich projevila díky nadměrnému žraní masa, ale ani to mne nepřesvědčí o tom, abych přestal maso jíst.
Za další nevím proč by toto vlákno nemělo mít smysl, když už se tu propíraly myslivecké spolky a dokonce levičáci a pravičáci!
To tris. Docela mne překvapil tvůj argument s vyjmenováním několika sportovců, kteří jsou vegetariáni nebo dokonce vegani. Snad každý ví, jaké svinsvo a fabrika na prachy je dnešní sport, a to ve všech podobách. Lidé kteří to financují udělají vše, aby se jim peníze mnohonásobně vrátili. Tudíž jsem přesvědčen o tom, že sportovci vegetariáni jsou nucení sypat mnohem víc než masožrouti. Kde jsou doby Emila Zátopka a jemu podobných?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny