Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vegetariání vs. masožrouti

S tim prave nesouhlasim, naopak vidim v hadkach daleko vic agresivnich veg*** nez maso***
Tak s tím zas až tak nemůžu souhlasit já, např. v této diskusi je to přesně naopak ;-) Vůbec teda nemluvím o agresivitě, ale spíš o tom, že máte někteří trošičku potřebu shazovat oponenty v diskusi. Nakonec si to tu stačí přečíst. To nemyslím vůbec ve zlým, věřím, že kdybychom o tom debatovali na grilovačce a Lucifer při tom lámal jednoho psychotropního kvasara za druhým, tak by to byla pohoda. :-D
Já mám pár kamarádů, kteří maso nejí a nidky jsem z jejich úst neslyšel žádný přesvědčování ani fanatismus, naopak je jim to uplně "buřt" :-) a hloupí teda rozhodně nejsou.
Ale s tím zdravím jsem jednoznačně na straně Nás, masožroutů. Hodně vegetariánů má problémy se zdravím, ale nemyslím si, že by to bylo nedostatkem masa, ale proto, že to prostě neumí - neumí si tu stravu kombinovat tak, aby to bylo bez problémů.
Můj děda a babička jí celý život maso (ze zvířat, který chovají), je jim oboum přes 80 a děda má pomalu lepší fyzičku než já :-). Pokud se dožiju tolik co oni, budu štastnej člověk.
Jinak já osobně nepovažuju jídlo bez masa vůbec za jídlo :-D, ale rozhodně nikomu nebudu tvrdit, že jen tohle je správnej způsob straování. Taky je hodně důležitý co je to za maso a odkud pochází - můj názor.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny