Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vegetariání vs. masožrouti

Tak to teda prrrr :) Jsou to kydy :) Nerad do toho skacum, na vegetarianstvi mam jeden zcela jasny nazor, pro cloveka je nezdrave. Bod po bodu:

že statisíce otroků se stravovaly vegetariánsky, přičemž dosahovaly perfektních pracovních výsledků
Emm... Jak pise Arutha - bic a vodu. Zapominate na jednu velmi dulezitou vec a to, kolika se ti lide dozili...

Jinak vegetariáni nebyli žádní blbci, třeba Pythagoras, Sokrates, Seneca, Ovidius, Platón, Newton, Pascal, Michelangelo, Goethe, Rousseau, Nietzche, Tolstoj apod... - kde by jsme bez nich byli že ?
Ach jo, tradicni nesmysl. Mnoho techto lidi sice skutecne jedlo hoodne zeleniny,a el co vim, u vsech se o jejich vegetarianstvi pouze spekuluje!

Velmi kratce - konzumovani cehokoliv je vec prastara, znama uz od prahor - ano, jiz stromatolity. Nechci to rozebirat, je o tom milion ucebnic, snad jedina zajimava poznamka. Mnoho lidi tvrdi, ze to jde bez esencialnich mastnych kyselin, obsazenych v zivocixnych tkanch a ze je plne nahradi bilkoviny rostlinne, opredevsim ze soji. je to pry videt na vsech bylozravcich. Napriklad na krave... Jenze! Vsichni prezvykavci maji predzaludky, ktere funguji jako inkubator symbiontu, kteri travi prave tu zeleninu a, pozor, samotne zvire travi smes z techhle malejch potvurek a zeleniny a, opet pozor, dominuji zde prave ti symbionti a z tech oni ziskavaji vse co potrebuji! Takze jsou to vlastne symbiontofagove, zadni bilozravci :) Takhle je to v mnoha pripadech. proste neznam zvire, ktere by bylo ciste bilozrave - vyssiho obratlovce. NEma koneckoncu i leguan zelenej nejaky symbionty?

Myslim, ze se nic nema prehanet... Zazil jsem nekolikadenni masozrani a nebylo mi z toho vabne :) Proste vse s mirou - nebo Mirou :-D

VH

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny