Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejdelší kousky

Když tady kolikrát sleduji, jaké macky doma chováte, rád bych věděl, jak dlouzí jsou Vaše nejdelší krajťule či anakondy? Můžete zmínit i zvířata Vašich známých. Zaslechl jsem něco i o osmimetrových tmavkách v soukromých chovech. Kdyby jste měl náhodou někdo i fota, určitě by mě potěšila. Děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
zajimal by me vyznam toho chovat doma zvire ktere nezvladnu ani s 5 sousedy kdyz si umane :)...chapu…
BoaPepe 04.05.2009 19:03
BoaPepe
mam dve tmavky rovnako dlhe aj rovnako hrube a ja medzi nimi 20kg rozdiel ta tazsia je aj na dotik p…
fleky 04.05.2009 20:40
fleky
Mřížka je oproti tmavkám o hooodně štíhlejší. Nehledě na to že had nejdříve roste do délky a pak tep… poslední
drobek 05.05.2009 08:25
drobek

zajimal by me vyznam toho chovat doma zvire ktere nezvladnu ani s 5 sousedy kdyz si umane :)...chapu tmavky normalnich rozmeru, ktere se daji zvladnout s manzelkou nebo synem :) ale tohle mi prijde opravdu dost, prijde mi to vazne jenom tak hura ted budu mit doma precpanou tmavku :) ale bude nejtezsi nejvetsi a vsichni me budou obdivovat...tmavka pres 100Kg prece nemuze byt had samej sval zadnej tuk...nevim no treba me nekdo presvedci...

Mřížka je oproti tmavkám o hooodně štíhlejší. Nehledě na to že had nejdříve roste do délky a pak teprve mohutní ta moje je stará necelé 3 roky takže je zatím jen dlouhá mohutná teprve bude stejně ale né nikdy tak jako tmavky. Mam albino tmavky samec je štíhlej, ale samice je tak 2x - 3x mohutnější než tahle moje mřížka a tipuju že neni ani dlouhá 4,5m ale 1x těžší bude určitě.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru