Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ztráty a nálezy

Tak někdy okolo září mi utekla dost dlouho nerozkrmená samice Heterodon nasicus, kterou jsem vzhledem k netěsnostem v baráku už považoval za mrtvou, leč v pátek, když jsem šel likvidovat plastový odpad, na mě vykoukla zpod lina v kumbále známá hlava:-)
Musím říct, že půl roku, zvlášť když byla docela brutální zima a u nás je to s topením komsi-komsa, mě docela překvapilo, hlavně proto, že had nebyl zrovna v nej kondici.

Jaké máte zkušenosti s útěky a "volným" zimováním?

Předmět Autor Datum
Možná to sem nepatří,ačkoliv o útěku by to i mohlo být.Caa před 2 roky se mi z terária vytratila užo…
Josefek 12.04.2009 13:43
Josefek
To je teda hezký :-D. A co máš i tu druhou?:))
šmejký 12.04.2009 19:10
šmejký
naštěstí ten známý "přijal" to že už o ní nemam zájem(teda ten zájem byl,ale doma ne :-D)
Josefek 12.04.2009 23:47
Josefek
Jednou, když jsme ještě měla p. tigrinuse...nevěděla sem že umí lozit po skle, a on to taky asi netu… poslední
bajunka 13.04.2009 03:40
bajunka

Možná to sem nepatří,ačkoliv o útěku by to i mohlo být.Caa před 2 roky se mi z terária vytratila užovka(jak je známo najdou i tu nejtěsnější skulinku).Tak jsem každej večer lezl po baráku,v domění že se bude někde potulovat.Po měsíci pátrání nic,a proto jsem se domluvim s jedním mím známým o užovce nové a aby užovka šla do pěkného nového prostředí,vyčistil jsem terárium.A když zvednu misku z vodou,co na mě vykouklo? :-)

Jednou, když jsme ještě měla p. tigrinuse...nevěděla sem že umí lozit po skle, a on to taky asi netušil. Týden byl v provizorní ubikaci- akvárku...až jednou, když sem se vrátila ze školy, nemohla sem ho najít....ta mě napadlo, že vylezl. Objevila sem ho až za skříňkou, kde sem ho lovila siťkou na rybičky:-D tak už sem ho potom pořádně zavírala:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru