Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zamerujete se radsi na jeden nebo vice druhu v chovu?

Zajimalo by me jestli se radsi zameruje na urcity druh nebo skupinu nebo mate vice zvirat....mam Boa C. 100%heteroAlbino, Ch. Calypratus, Taumantis Sigiana a ted planuji 1.2 Vousatky :) jsem schopnej prosedet veskerej volnej cas u terarii a pozorovat je...a to se vyvinulo docela nenapadne :) jak jste na tom vy? Chovate zvirata pro radost? pro penize? nebo bohuzel jako mazlicky ?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Opravdu velice oceňuji tuto větu Nebo bohuzel jako mazlicky ? :-) Myslím, že si každý projde obdob…
KHor 19.04.2009 11:21
KHor
rekla bych, ze jsem v te sberatelske fazi :-D mam stale se prodluzujici seznam druhu hadu, ktere byc…
HB 19.04.2009 12:20
HB
Ja to mam tak, ze vzhledem k tomu jaka je dnes uspechana doba a fascinuje me priroda ktere sakra uby…
BoaPepe 19.04.2009 14:05
BoaPepe
Krásný sloh, krásně vyjádřeno to, co cítíš ty, a určitě i mnoho dalších. Také už se moc těším, až si…
Mates_RR 19.04.2009 14:39
Mates_RR
:) nevyslo to ani draho...vsechno sem udelal sam, mel a mam z toho radost jako malej jarda...protoze…
BoaPepe 19.04.2009 14:46
BoaPepe
;-) dej foto, ať můžu hodit slinu ... ;-) poslední
Mates_RR 19.04.2009 19:49
Mates_RR

Opravdu velice oceňuji tuto větu

Nebo bohuzel jako mazlicky ?

:-)
Myslím, že si každý projde obdobím "sběratelství" než se stačí vyprofilovat do chovatele preferujícího skupinu zvířat, která mu nejvíce vyhovují a jejichž etologii se snaží blíže poznat. Obě životní fáze chovatele jsou pěkné, i když ta první dává dost zabrat co si pamatuji. :-)

rekla bych, ze jsem v te sberatelske fazi :-D mam stale se prodluzujici seznam druhu hadu, ktere bych rada chovala...

celkem by me zajimalo, kde lidi prisli k napadu, chovat plazy jako mazlicky-ani v zacatcich me nenapadlo, ze by had mel nejakou potrebu se se mnou mazlit...koneckoncu proto jsem si je taky porizovala-krasna zvirata, kterym vubec nevadi, ze jsem pres den pryc a netouzi po me spolecnosti :-D

Ja to mam tak, ze vzhledem k tomu jaka je dnes uspechana doba a fascinuje me priroda ktere sakra ubyva...te opravdove prirody ne ze vysadi 5 stromku mezi panelaky a rikaji tomu kus prirody...tak si myslim ze diky chovatelum se dari udrzet nektere druhy ktere brzy uz neuvidime v prirode...uklidnuje me civeni do velkeho tera kam bych se sam 2x vesel :) udelal sem si sam kus prirody v loznici kde je cely den klid..80% lidi ani nevi ze mam nejaky tera...proc by meli...je to muj kousek klidu :) udelam si caj a sedim a cucim jak ten muj maly prales uvnitr zije svym zivotem...neznam nic co by me tak uklidnilo...od te doby tv zapnu max 1x tydne v patek vecer kdyz jde na ct2 dokument o te skutecne prirode :) jinak sedim s malym netbookem u tera a uzivam si jak jen to jde...i kdyz had se neda ochocit ani nic podobneho necham otevreno kdyz sedim s notasem, treba ted...sviti na me slunicko Layla moje hroznyska si vlezla ke na stehno a vyhriva se...pocit stesti se dostavil :D a to mam zkouskovy pred sebou a ani sem do toho nekoukl ;)

sorry za sloh nekomu sem to rict musel :) nikdo nez vetsina osazenstva me nepochopi...doma sem za podivina co ma radost z malickosti...

:) nevyslo to ani draho...vsechno sem udelal sam, mel a mam z toho radost jako malej jarda...protoze platim za nesiku co se rukou tyce :)...kdyz sem to dal dohromady den co den co jsem si na tom neco udelal...a to to neni nejaka extra precizni prace je to UDD :) UDelano Doma :) ale ten pocit :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru