Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
no já dávám agamu vousatou ven v plastovém boxu který z poloviny zastíním, dám tam misku s vodou a n…
baunka 21.04.2009 13:12
baunka
V plastovém boxu? Má tam dost místa? Já když dávám svého agamáka ven, tak my zároveň záleží i na tom…
šmejký 21.04.2009 14:40
šmejký
Krásne to máš vyriešené :-). Musel som pochváliť. Inak ja moje pogony beriem von,pustím ich nech si…
tozi 23.04.2009 22:04
tozi
Děkuju, přemýšlím jak zajistit správnou teplotu vody, jelikož není, tak teplá jako v teráriu nějaký… poslední
šmejký 24.04.2009 09:31
šmejký

no já dávám agamu vousatou ven v plastovém boxu který z poloviny zastíním, dám tam misku s vodou a nechám je se opalovat. Jen tak bych ji ven nepoustila, sou mega rychlé a pochybuju že bys ju chytila...nebo treba klec je dobra...voliera, hlavni je aby mela aj s stin, kde by se mohla zchladit...

V plastovém boxu? Má tam dost místa? Já když dávám svého agamáka ven, tak my zároveň záleží i na tom aby se mohl proběhnout (po té vrbě). Pouštím ho do takové skalky kde jsou zasazeny dvě vrby pod nimi je jezírko a malá fontánka. Kolem udělána dlažba z kamenů mezitím zasázené různé květiny. Když jsme to vytvářeli tak bylo myšleno i na mého agamáka aby se dal bez problému však pod dozorem vypustit ven. A proto kolem je malé pletivo (také kvůli našim pesanům) A ze zádu je velká zeď, aby se pokud možno zamezilo útěku. Agamák leze nejvíce v (zatím malé) koruně stromu kde má zajištěn i dostatek místa na slunění i na dostatek chládku. Skočil si i do jezírka kde nám vylovil malého karase, což jsem se divil, jelikož jsem se dočetl že agama nedokáže ve vodě chytit rybku, jelikož je na ni moc rychlá. Venku se mu moc líbí (vypadá spokojeně. Mluvím o Agamě kočinčinské). ;-) Foceno asi tak před měsícem, tak vrba nebyla ještě obalena listím.:-)

Děkuju, přemýšlím jak zajistit správnou teplotu vody, jelikož není, tak teplá jako v teráriu nějaký návrh? Nebo myslíte že na občasně vykoupání po té vyhřátí na sluníčku postačí? Voda v jezírku se vyhřívá sluníčkem, ledová určitě není ale 25 C nemá!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru