Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem UVB a teplo pro dospele Trachemys s.e.

No to jste mi udelali celkem radost - prestala jsem mit vycitky svedomi.

No gamarus bude takove to susene smeti asi - krabicci.

No tak to nedostavaji - navic ignoruji komercni zelvi granule neb ty ceny jsou tak nestydate, ze je to hruza.

Hlavni podil tvori cele rybky - lidske - grundle to jsou snad. Plus maji nejake drubezi a libove hovezi - to mam zamrazene pro kocky, ktere to po tydnu prestane bavit.

Diky kockam Purina ProPlanka - ted zrovna pro kastraty - chuderky :) No a co dum da, salaty, pampeluchy,cinske zeli, sedmikrasky a jitrocel - ale na ty byliny moc nejsou, mrazenej hrasek je obcas zajimavej a banan, moucny cerv, zizalka ci nejaky sezona hmyzik. Obcas dostanou do vody lzici calcia citratu - to zas dostavaji stenata - je to nejrychleji vstrebatelny zdroj vapniku.

Tak celkem premyslim, jestli je mam na stara kolena tim UVB obtezovat - znate to KAZDA ZMENA JE K HORSIMU - nakonec si je popalim nebo kdovi co jeste. Ale jo zkusime to.

Doufam, ze jim casem budu moct doprat to jezirko na zahradce...

Ale jeste jedna vec je nad me sily - vypoustim hadici do kyble, pak zas kyble taham do akvaria - chlapa koumaka nemam - rada bych si to ulehcila nejakou "ficurkou" na kohoutek v koupelne - cca 3m od akvaria. Nevite, jak by se to dalo?

(Jinak u zelv mam cerpadlo Atman a pouzivam Biofilter-modra kostka spatne k dostani- a jsem s tim celkem spokojena - zelvone to teda dost oziraji a novy filtr se dost dlouho osazuje, ale pak je to celkem v pohode i s obcasnym krmenim v nadrzi, a to pri nizke hladine cca 20-25cm)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny