Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem UVB a teplo pro dospele Trachemys s.e.

No existuji snadna i mene snadna reseni, jak je videt :))).

Coz do hospody bych zasla i sama na jedno, dve ...

S cerpadlem je to zajimavy tip - zkousela jsem to s nim do kyble - abych si usetrila takove to potapeni hadice a vytesnovani vzduchu ... Ale nejsem si teda jista, zda by zvladlo vodu az do koupelny nebo na zachod lepe...Mam myslim AT-201, coz neni zadny super makac. Navic vypoustet se bez "molitanu-ale neni to klasicky molitan" neda neb se ihned zanese vrtulka.

Vy se smejete, ale ja dnes sla k Rouskovi koupit keramickou objimku, kabel (a alu formu na srnci hrbet - ideal kryt na zarovku) a najednou se me pani pta, zda chci kabel se dvema ci trema dratama - no. Co ja vim, lampicku vyrobi muj tatik ... No tak jsem vzala se trema- kabel jak pod barak.

Tak tatikovi asi sverim i tu vypust vody - kdyz on je ale zase desivy koumak a vytvory z "co dum dal" jsou sice funkcni, ale designove temer nepouzitelne. Naposledy jsem chtela svitidlo na zarivku a vali se mi doma 1,3m dlouhe monstrum, hnusne klasicke stropni zarivky nekde z kanclu na dve trubice, ke kteremu pridelal kabel do zasuvky i s vypinacem... :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny