Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Navrh na zlepseni (zkvalitneni?) Teraporadny

Zdravim Vas kolegove,
verim, ze pro vetsinu z nas je teraporadna (ci byla....) mistem odpocinku, kde jsme nacerpali nove zkusenosti, predali sve poznatky a vse skonzultovali se svymi kolegy a prately.
Bohuzel posledni dobou shledavam novy trend, kdy vetsina zacatecniku (nemejte mi toto slovo za zle, sami se tak casto oznacuji a zrejme pravem) ma potrebu odpovidat na vsechny dotazy, at uz sebeprimitivnejsi vetickou, snad za to muze snaha mit v kazdem vlakne svuj prispevek. Neslo by zdaleka o nic hrozneho, ale nejsem poprve svedkem toho, kdy zacatecnik radi zcela zcestne veci. Jiste nejsem sam, kdo si takovych a podobnych nesmyslu vsiml. Ja vim, je to nerest internetu a clovek musi mit schopnost jaksi odfiltrovat odpovedi kvalitni a nekvalitni. Jenze ne kazdemu je tato schopnost ( v nekterych pripadech az nadprirozena )vlastni a tak by se mu snad melo napomoci.

Napadla mne takovato vec:

Nevim jak je to programatorsky slozite, ale moje vize je pomerne jednoducha. Kazdy zde mame svuj nick, ktery pravidelne vyuzivame (nekteri jej doslova zneuzivaji) a ten jest nasi vizitkou. Proc tedy neudelat jednoduchy system hodnoceni kvality prispevku, a obdrzene body, at uz pozitivni ci negativni, by ovlivnovaly "karmu" naseho nicku. Nasledne by kazdy hned videl, kdo, jak casto kvalitne (ci v opacnem pripade nekvalitne) odpovida a podle toho si udelat obrazek na informace obdrzene od tohoto cloveka.

Verim, ze by poradna timto ziskala na daleko vetsi prehlednosti,dokonce by se snad daly implementovat jakesi filtry a dalsi veci, ktere mne napadaji. Budu rad, kdyz se k tomuto navrhu vyjadri sami uzivatele a v neposledni rade programator ci spravce stranek.
Dekuji za Vas cas a chovu zdar!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny