Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Žádost o radu od zkušených

Zdravím všechny, chtěl bych se Vás zeptat, zda byste mi poradili do uplného začátku, jestli bych měl zvolit z dvou vybraných - užovka proužkovaná a korálovka sedlatá - první nebo druhou??
Předem moc děkuji...
Tomáš

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Děkuji za reakce...Latinské názvy klidně dodám, pokud to zajistí přírůst názorů...Nenašel jsem tu ni…
Tomino 03.05.2009 22:48
Tomino
osobne jsem mel v chovu sest druhu koralovek, dva druhy rybozravych uzovek a muzu rici, ze vsechno m…
Redsnake 03.05.2009 23:01
Redsnake
Můžu se, prosím, zeptat, máš ještě nějaký guttaty?? Jinak děkuji moc za příspěvek... poslední
Tomino 05.05.2009 23:24
Tomino

osobne jsem mel v chovu sest druhu koralovek, dva druhy rybozravych uzovek a muzu rici, ze vsechno ma sve pro a proti. Thmanophisky jsou pomerne aktivni hadi, kteri smejdili aktivne i prez den, krmeni nedela zadne zvlastni problemy, rybky jdou krasne namrazit do zasoby a akvarium o 100 litrech ci podobne litrazi s dostatecnou zasobou guppek bude jiste krasnym doplnenim interieru kdyz na to dojde. Dulezite je u nich dotovat vit. skup B, neb trpi na jeho nedostatek pri krmeni mrazenyma rybama.
Co se tyce koralovek, se zranim az takovy problem neni, kazdopadne je to individualni a nasilne krmit koralovky je za trest, maji neuveritelne silne celisti a je to docela problem, zlate guttaty a jim podobni hadi. Cimz nechci strasit, da se koupit rozkrmeny prcek, v podstate z koralovek jsem za celou dobu sveho chovu nemusel ani jednou pristoupit k rucnimu nasilnemu krmeni, kdezto u guttat pravidelne u nekolika mladat z odchovu.Ale asi je to kus od kusu.)
Hodne stesti pri vyberu:)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru