Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Doba pareni a prubeh gravidity u Boa c.

Ahoj vsem, neco uz tu zoodpovezeno bylo ale neda mi to a chtel bych poprosit o nejake ucelene informace...obdobi pareni, stimulace paru, chovaneho pospolu, obecne stimulace k pareni, obdobi pareni, navozeni obdobi vhodneho k pareni (teplota, vlhkost, doba sviceni) zkratka vse co by mi mohlo pomoct. Moc vam vsem dekuji za vase zkusenosti a fotografie...P.J

Předmět Autor Datum
Od člověka, který stále všem radí a zakládá spoustu vláken bych tento dotaz nečekal:-DTeď vážně, na…
PC3 12.05.2009 07:10
PC3
Od člověka, který stále všem radí a zakládá spoustu vláken bych tento dotaz nečekal Tak to já taky…
muli 13.05.2009 18:39
muli
nechte ho uz bejt:-/
Mirror001 13.05.2009 21:59
Mirror001
nechte ho uz bejt:-/ No, víš ono na tom asi fakt něco bude.. Ale to je jedno. Já sem to samozřejmě…
muli 13.05.2009 22:03
muli
nebojte uz radsi nikomu nepomaham ani se nesnazim radit jestli jste si vsimli...radsi jsem si koupil…
BoaPepe 13.05.2009 22:10
BoaPepe
jo, ale to neni prvni vlakno, kde se do nej navazite....navic si nevybavuju, ze by nekde napsal neja…
Mirror001 13.05.2009 22:13
Mirror001
diky za zastani ale nema to cenu :) to ze jsem v prvotnim nadsenim ujel by mi mohlo omluvit...ze jse…
BoaPepe 13.05.2009 22:20
BoaPepe
Tak každopádně já sem moc nepřispívám, takže mě asi moc neznáte. Nevadí. Ale to je mimo téma. To moj…
muli 14.05.2009 20:19
muli
protože už je s**e odpovídat na stále dokola se opakující se dotazy, které vždy končí přihlouplejma… poslední
Mates_RR 14.05.2009 20:27
Mates_RR

Od člověka, který stále všem radí a zakládá spoustu vláken bych tento dotaz nečekal:-DTeď vážně, na netu jsou toho tuny, rovněž literatůry je dostatek a je na rozdíl od doby, kdy jsem začínal s teraristikou dobře přístupná.Tak jen hledat a číst a ne stále prudit s dotazy, které jdou lehce načíst.Ptát se, až je něco nejasné.Nikdo Ti zde nebude popisovat celý chov!!Na ifauně pan Benedek nabízí kvalitní literatůru za více než dobré cena na CD, jsou to překlady, nemůžeš se tedy vymlouvat ani na neznalost jazyka;-)

nebojte uz radsi nikomu nepomaham ani se nesnazim radit jestli jste si vsimli...radsi jsem si koupil nejakou literaturu nez abych znova tady ptal :) inu nekdo chce poradit (podobne slovo jako poradna) a nekdo se vysmat...takze se tu vesele vysmivejte dal bohuzel me to ani nejak nemrzi vse jsem delal s nejlepsimi umysly neco pretlumocit co uz jsem se dozvedel a pochopil a predat to nekomu dal abych usnadnil cestu a dosel jsem sem abych s nekym sdilel sve nadseni...ale je tu par lidi za ktere jsem vdecny a moc me pomohli a podali pomocnou ruku...oni vedi kteri to jsou a tem patri dik...

diky za zastani ale nema to cenu :) to ze jsem v prvotnim nadsenim ujel by mi mohlo omluvit...ze jsem mel radost ze muzu menit nazory a pokecat s lidmi co maji stejnou zalibu a tech jsem tu opravdu par nasel...:) takze jsem spokojenej...do me se navazi od malicka nekdo takze uz jsem tak trosku obrnenej :) mimochodem jak rostou hroznove?:)

Tak každopádně já sem moc nepřispívám, takže mě asi moc neznáte. Nevadí. Ale to je mimo téma. To moje "navážení" je smýšleno z legrace. Jako občas mě dost zamrzí, kam tato teraporadna míří-- takže občas mě Tvoje, ale i ostatních řeči vytočí. Ale všimni si, když dáš vlákna, co tu byly na začátku teraporadny, tak tu byly samí znalci ( para, GG, později halapremek, Melda, krokodýl. A teď mě tak zajímá, proč sem už Tito fajnoví lidé tolik nepřispívají? Neznáš odpověď???

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru