Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
no i kdyz ty stepky spolke nic se ji nestane ale horsi to je s lignocelem.a ukryt: radsi zvol mensi…
exel 444 12.05.2009 20:43
exel 444
... no i kdyz ty stepky spolke nic se ji nestane ... s tím bych moc nesouhlasil, hlavně u mladých je…
Petr 64 13.05.2009 22:46
Petr 64
Ta zmiňovaná mulčovací kůra bude asi peletkami nejlepší (někdy promíchám s rašelinou). Ještě mám dot…
Janetik 14.05.2009 07:36
Janetik
Co sa tyka substratu, mas z coho vyberat, vyber si co sa ti najviac paci. Ako som uz napisala, krm u…
ELFKA 14.05.2009 17:40
ELFKA
já mám u guttky písek, v pohodě. nemyslím taký ten jemný, větší zrnka. a k úkdrytu ti úplně postačí… poslední
VyVy 14.06.2009 12:15
VyVy

no i kdyz ty stepky spolke nic se ji nestane ale horsi to je s lignocelem.a ukryt: radsi zvol mensi pokud to de,kdyz sem delal provizorni ukryt pro moji krajtuli tak sem si rikal ze to bude jeste moc maly ale kdyz sem to tam dal a ona si do nej vlezla tak ji tam jeste polovina zbyla takze zadnej strach a ona se tam nejak zmackne ;-)

... no i kdyz ty stepky spolke nic se ji nestane ... s tím bych moc nesouhlasil, hlavně u mladých jedinců to může mít fatální následky. Ta dřevěná kostka asi zažívacím traktem jen tak neprojde. Mám gutku 130cm a nejednou jsem jí tahal myš z tlamy, prostě štěpka se přilepila a ne a ne odpadnout, takže raději jsem pak zasáhl, než riskovat problémy. Ted používám drevěné peletky a jsem s nimi spokojen, dobře sají exkrementy, přitom nabobtnají takže je krásně vidět co všechno je potřeba vyměnit a při trochu šetrném zacházení se ani ty nabobtnalé při úklidu nerozpadnou. Na bukových štěpkách mi vadí, že málo sají a skoro všechno proteče.

já mám u guttky písek, v pohodě. nemyslím taký ten jemný, větší zrnka. a k úkdrytu ti úplně postačí nějaká papírová krabička..ale dej pozor, aby na to nesvítilo světlo, jinak můžeš mít fajr :D..ale podle mě je nejlepší kokos (teda jenom pro mláďata, dospělej by se am asi těžko vešel :D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru