Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Překladač - až zas bude chtít někdo pomoct...

translate_t# = PŘEKLADAČ - stačí uložit na plochu
Jsem docela v rozpacích, že zamykáte dotaz člověku, který prosí o pomoc, nikoho nenapadá a neuráží, jak je tady zvykem. Klidně mě to zamkněte nebo smažte, ale myslím, že se to může hodit hodně lidem při prohlížení např. cizojazyčných chovatelských stránek.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nevšiml jsem si, že by tu bylo takovým zvykem, jako na jiných serverech napadání a urážení, ale budi…
halapremek 21.05.2009 09:26
halapremek
Omlouvám se za založení samostatného vlákna, ale na uzamčené se večer bohužel nedalo odpovědět. Škod…
Janowak 21.05.2009 12:02
Janowak
Podle toho co kolega psal mám pocit, že to potřeboval do rána, ale třeba se pletu. Takže ráno už to…
halapremek 21.05.2009 18:49
halapremek
Co kolega psal, už se přesně nedozvíme, jelikož jste to už smazal. Jak na to spěchá, tam ale určitě… poslední
Janowak 21.05.2009 23:08
Janowak

Nevšiml jsem si, že by tu bylo takovým zvykem, jako na jiných serverech napadání a urážení, ale budiž. Zamknul jsem nově založené vlákno, které nemělo s tera co dočinění, přesto jsem ho do rána nechal aktivní, aby se mohlo případně pomoci. Smazal jsem ho až před chvilkou. Dotyčnému se tedy s básněmi v NJ mohlo pomoci, pokud byla vůle. Jsem v rozpacích z toho, že někteří jsou v rozpacích z zamykání a mazání vláken, které nemají s tímto serverem ani pramálo společného. Toto téma také po nějaké době zamknu a smažu (nechám ho tu nějakou chvilku, abych Vám nebral Váš názor, případně aby Váš názor mohl i někdo podpořit), je však bezpředmětné se dohadovat o tom, co sem patří a co nepatří (pokud jsem pochybil smazáním toho vlákna, určitě si to ostatní moderátoři nenechají pro sebe a přinejmenším si o tom popovídáme mimo veřejnou diskusi) Nicméně tento Váš odkaz přesunu do Odkazů, kam patří (nikoli do samostatného vlákna), jelikož by mohl být opravdu pro nemálo lidí zajímavý. Díky za něj a přeju pohodový den.

Omlouvám se za založení samostatného vlákna, ale na uzamčené se večer bohužel nedalo odpovědět. Škoda, že nebylo přístupné alespoň jeden den, každý nesedí stále na internetu. Jinak si myslím, že jsou tu i jiná vlákna nesouvisející s teraristikou a nikomu nevadí / vtipy, hudba, básničky /nebo vlákna, kde se dlouze řeší stále to samé. Co s tímto vláknem podniknete, je na vás, já samozřejmě budu rád, když odkaz na překladač někomu pomůže. Překlad sice není zdaleka dokonalý, ale na běžné čtení a komunikaci stačí. Hezký den. :-)

Podle toho co kolega psal mám pocit, že to potřeboval do rána, ale třeba se pletu. Takže ráno už to ani nebylo aktuální. Myslím, že zmiňované vlákno nelze srovnávat s vlákny básničky, vtipy apod., které uvádíte. Podle mě je to srovnávání nesrovnatelného. Stále jsem přesvědčen a stojím si za názorem, že to vlákno smazáno být mělo, jednal jsem podle mého nejlepšího vědomí a svědomí. Což ovšem neznamená, že tento můj názor beru jako jediný správný a ostatní za špatné. Respektuji ten Váš, že se to třeba mazat nemělo, ovšem nemohu se s ním ztotožnit. Tyhle diskuse ohledně mazání, nemazání těch či oněch příspěvků bývají vždy plné rozcházejících se názorů a ať se člověk bude snažit být v moderaci co nejvíce benevolentní, nebo naopak co nejvíce přísný, nebo se vydá zlatou střední cestou, nikdy se nezavděčí lidem všem. Jde nám však všem (alespoň všem moderátorům - všechny uživatele asi napsat nemohu) o jedno a to o udržení v rámci možností co největší kvalitu poradny. Myslím, že nikdo z nás nemaže, nebanuje, nezamyká, neupravuje příspěvky apod. za jiným účelem. To že někdo vždy nebude s naším počínáním souhlasit, s tím se musí počítat, přeci jen co člověk to názor. ;-)

Co kolega psal, už se přesně nedozvíme, jelikož jste to už smazal. Jak na to spěchá, tam ale určitě nepsal, prostě jen prosil o pomoc. No snad si poradil, třeba se sem ještě v noci podíval. Možná by se nám mohl ozvat, ale třeba sem už nepřijde, když se mu nepomohlo a dotaz byl uzamčen. Přitom to byl pravděpodobně jeden z nás, jinak by sem asi nechodil. Odkaz na překladač si sice může každý vyhledat na imternetu, ale mám zkušenost, že to kupodivu nenapadne ani lidi, kteří se prací na počítači živí. Dělají prostě něco jiného. Podle mě se mohlo počkat s uzamčením aspoň do druhého dne, takhle mu při sebelepší vůli nešlo pomoci. Tak se ne mě nezlobte za můj názor a přeji vám pevné nervy při moderování Teraporadny. :puff:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru