Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krmení Brachypelma smithi

Zdravím, mám brachypelmu smithi v druhém svleku. Když jsem ji dostal, byla v krabičče od salátu vystlaném hrabankou, cvrčky příjmala co 5 dní a vše bylo v pořádku. Když jsem ji přestěhoval do terária, přestala cvrčky příjmat. Terárium je vystlané hrabankou, má příslušný úkryt, vlhkost i nádobu s vodou. Každých pár dní jsem jí před úkryt pokládal naporcované cvrčky, ani se jich nedotkla. Teď je to bezmála tři týdny a už začínám mít obavy. Nicméně jsem se dočetl, že brachypelmě před začátkem svlékání zčerná lysina na zadečku a že nějakou dobu nepřímá potravu. Mojí brachypelmě lysina taktéž zčernala, možná není proč si dělat obavy, ale nejsou tři týdny už dlouho? popřípadě, jak by zase mohla začít jíst? děkuji za odpověď předem.

Předmět Autor Datum
Zdarec,B. smithi ve 2. svleku je docela mrňe. Přestěhování do terária (předpokládám 20cm >) proto je…
carlos 29.05.2009 10:35
carlos
taky bych ji nechala ještě v malimkatý krabičce,svoje pavouky krmím,že cvrky zabiji a urvu halvičku…
Tutek 29.05.2009 11:06
Tutek
Tak děkuji za odpovědi, strachoval jsem se zbytečně, má B. Smithi se včera svlékla poslední
webhead 30.05.2009 09:55
webhead

Zdarec,B. smithi ve 2. svleku je docela mrňe. Přestěhování do terária (předpokládám 20cm >) proto ještě není vhodné, volil bych raději zmíněnou krabičku. Pokud přestal přijímat potrava a ztmavnul, je to známka blížícího se svleku, který může nastat za pár dní i za 3 týdny. Potravu začně přijímat pár dní po svleku. Takže klídek, jen mu to trochu trvá.;-)

taky bych ji nechala ještě v malimkatý krabičce,svoje pavouky krmím,že cvrky zabiji a urvu halvičku a nožičky,aby neodskákaly,myslím,že se ti bude určitě svlíkat,ty 3 týdny tomu odpovídají,pokud se nesvlíkne,dala bych ji na trošku teplejší místo a přirosila (nevystavovat slunci)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru