Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vzkaz pro mr.gecko

Milý příteli. To, že si změníte nick neznamená, že se nevypátrá, kdo že to vlastně píše. Invektiva, které používáte směrované k moderátorům se mi nejeví jako dobrý nápad, pokud chcete setrvat na tomto serveru. Nedivte se, že někdo stále mění název vlákna (já to dělám taky), když jsou názvy zadávány tak, jak jsou. Klidně mě taky počastujte nějakým výrazem, já to unesu. Protentokrát to přecházím, jako že jsem nic neviděl. Příště blokuji IP adresu. Záleží na Vás, jak se k tomu postavíte.

Předmět Autor Datum
omlovám se ale vytáčí nme že melda neustále mění vlákna úplně mění obsah ale jinak seomlouvám vytekl…
mr.gecko 06.06.2009 17:58
mr.gecko
Jsem zde pravidelným návštěvníkem už nejméně tři roky a nikdy jsem si teda nevšimla, že by Melda měn…
Luc 06.06.2009 18:04
Luc
Tak, pokud někdo změní název, je to proto, že je tam chyba. Jinak pokud někoho něco štve, lze to vyj…
Arutha 06.06.2009 18:33
Arutha
Sorry, ale pokud bych to první našel já, tak máš BANÁNA! Takhle se tu nikdo nikdy nechoval a Melda j…
VH 06.06.2009 18:50
VH
Vím, že kdyby to našlo víc moderátorů jako první, tak že by to byl BANán bez keců. :-D Snad si toho… poslední
halapremek 06.06.2009 18:57
halapremek

Jsem zde pravidelným návštěvníkem už nejméně tři roky a nikdy jsem si teda nevšimla, že by Melda měnil obsah vláken. Ale když se člověk občas podívá na to, jak někteří zde zadávají své dotazy, je dle mého názoru nutnost název vlákna občas upravit. Kdyby to tady moderátoři nechali "růst jak dříví v lese", nikdo by se tady v tom pak nevyznal. K čemu milionkrát založená ta samá vlákna?

Tak, pokud někdo změní název, je to proto, že je tam chyba. Jinak pokud někoho něco štve, lze to vyjádřit i slušně. Já se třeba například myslím, že by ses měl nejdřív rozhodout jakého gekona chceš chovat, případně si pročíst nějakou knihu. Takhle se tady objeví tři vlákna týdně, kde se ptáš stále dokola na jedno a to samé, jen druh gekona se mění. Přitom jsou to všechno obecné věci, které najdeš na netu všude a v knihách jakybsmet.;-)

Vím, že kdyby to našlo víc moderátorů jako první, tak že by to byl BANán bez keců. :-D Snad si toho kolega bude trochu vážit a pro příště bude své námitky prezentovat pod svým jménem (nickem) a hlavně s trochou slušnosti. Vyjádřit nesouhlas se dá i slušně, jak už tu nějaký pátek dokazujeme.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru