Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Eunectes notaeus - slasti a strasti

Ahoj, prohledaval jsem web a poradnu a nic moc nikde neni. Vzdy jen hodne se lisici zakladni udaje k chovu. Bylo by tu par dobraku, kteri by byli ochotni popsat jejich chov techto krasnych a casto zbytecne zatracovanych hadu? rozmery nadrzi, agresivita, problemy v chovu, rychlost rustu jak mate resenou vodni plochu atd? byl bych vam moc vdecny...je ciste maly detsky sen do hodne dalekeho budoucna..

Moc vam vsem dekuji

PS: foto potesi

Předmět Autor Datum
nikdo nic? nebo se stydite?:D
BoaPepe 07.06.2009 10:45
BoaPepe
Zdar, choval jsem dospělý pár cca rok. Pak jsem šel na vejšku a většina hadů musela pryč, takže i an…
Epicrates 07.06.2009 17:01
Epicrates
super, ja bych casem chtel jen samce...vylozene jako hada pro radost...terko bych videl kolem 200x12… poslední
BoaPepe 07.06.2009 17:15
BoaPepe

Zdar, choval jsem dospělý pár cca rok. Pak jsem šel na vejšku a většina hadů musela pryč, takže i anakondy (ale pokud bude zase místo, tak je určitě chci). Jinak terárko pro ty dospělý jsem měl 285 x 80 x 50 cm (d x š x v), přepažitelný na dvě. Vodní nádrž byla plastová bedna-něco jako T4, prostě aby se tam vešel celej had (známej je choval pouze s miskou na pití, ale myslim si, že pokud máš možnost jim udělat větší vodní nádrž, tak proč jim to nedopřát-ty moje trávily ve vodě docela dost času). Byli to celkem kousavý hadi, ale dalo se něco dělat v terárku aniž bych je chytal a někam zavíral, jen jsi se musel držet trošku stranou :-D, Ta moje samice měla skoro 3 metry a cca 10 kg, ale viděl jsem i cca 4 metrovou samici... Krmil jsem je tím co sežraly-takže velký potkani, morčata, králíci. Zkoušel jsem i ryby, ale ty nechtěly.
Na chov si myslím, že to nejsou vůbec náročný hadi, pouze na prostor a tím pádem taky na krmení-myšima se to ukrmit nedá :-D

super, ja bych casem chtel jen samce...vylozene jako hada pro radost...terko bych videl kolem 200x120x100(vyska) a udelal bych to formou bazenku s filtraci mimo tera bazenek by mel mit tak 100x80x a 35 hloubku... zbytek by byla takova 2 patrova sous :)
no rikam jsou to jenom sny, aspon zatim...udelat nejaky hezky tera atd...diky moc za rady...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru