Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stojany na terarka

zdar:-Dno tuto je téma aneb slovo do pranice.;-)káždý si postaví regály dle svých možnosti a kvalit universálního vojáka.Mám kamoše tuten mi už párkrát vyděsil,ale přesto redály jsou zhotoveny z UD. aCW.profil 75mm až po strop a největší bedna je 1250*70(hloubky)výška různá.vše opláštěno 12,5 proti požár do vlhka(zelená deska&červený nápis)-tuto je stavba.Jinak nevím jak kdo má možnosti,ale není to dlouho co se prodávali na tuny montážní regály za 7kč/kg.Nevíte směr?tak tuty regály byli na vojně u výkonáka nebo ve výstrojním skladu,universální konstrukce asi ne do obýváku,ale hadárna,myšárna je v poho.
osobně je mám už jen v myšárně;-)dal jsem přednostNiCr 2,3 trubkám a profilům,a vím,že už je nikdy měnit nebudu;-),ale co se týká "andulek"pletivo 2,3mm je hodně slabé:x:snad měsíc byl klid a pak?asi z dlouhé chvíle začla demontáž na prvočinitele.Dnes je tam "kari"sít pozink 5mm a je klid.
taky už už jsem viděl stojany jen z OS desel slepéné na týble&korfirmáty.těch možností je opravdu mrak.Pokud ale nemáte možnosti nejste univer.vojáci pořidte si regály ad.Aruthy

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny