Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vývoj nového evidenčního programu

S teraristikou začínám, ale spoustu let chovám britské kočky s PP a vím, jak jsou záznamy o chovných jedincích důležité. A u koček nikde není program, který by byl vhodný. Proto jsem v teraristice ihned sáhl po tomto programu TeraEd. Vyzkoušel jsem několik programů tady zmiňovaných i zahraničních, ale tento mi připadá jako super. Hlavně je užvatelsky velice snadný a příjemný.

Co bych uvítal v tomto programu:

- možnost statistyk (množství odchovaných jedinců v daném měsíci/roku dle druhu a od jaké samice/samce, přehled prodaných kusů + příjmy a výdaje, průběh inkubace + následné vyhodnocení (kolik mláďat se narodilo, jaké pohlaví v závislosti na teplotě, délce inkubace,velikost a váha vajec,...
- možnost tisku jednotlivých karet chovných jedinců
- sestavování rodokmenu (při prodeji je to výborná informace pro kupujícího) znát předky a jejich barevné formy,...
- možnost upozornění na nějakou událost - krmení, vitamíny, rosení,...(vyskakovací okno)
- selekce dle stádia vývoje - vajíčko, junior, chový jedinec, úmrtí, karanéna, prodej,...
- přehled o prodeji, jaké zvíře komu,...atd
- info o rozměrech, váze... spojená se statistikou (například vygenerování grafu zda jedinec přibírá nebo zda je nějaká odchylka od normálu...)
- export dat na web stránky - hodně to usnadné páci v editaci webu (volné, rezervace, zadaný, foto, pohlaví + další údaje vhodné k prezentaci na webu při nabídce)

Je toho asi hodně co by mě napadlo.
Je dobré mít informace na jednom místě a hlavně možnost filtrování usnadní přehled o chovu. Hlavně, když v chovu mám hodně zvířat různých druhů, tak mít přehled v PC je super.

Standa

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny