Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vitamíny biocal

Ahoj, mám dotaz na vitamíny pro gekončíka. Doma mám nádobu s biocal co sme dávali feně když byla březí. Spotřebovalo se toho strašně málo, ale menší balení nebylo.Odkaz asi nesmím vložit, ale všue se to najde jako např. Biocal plv 300g

Jde mi o to jestl bych to mohl zkrmit pro gekončíky jako dopnování vápníku? složení je psáno: Jakostní znaky: vápník 180 g / kg, fosfor 60 g / kg, sodík 20 g / kg.

Díky za informaci a pokud je to naprostá blbost, tak se omlouvám

Předmět Autor Datum
Můj názor: jestli ti jde jenom o to spotřebování vitamínů, tak jim můžeš TROCHU dát. samozřejmě ne j… poslední
Blanche 03.08.2009 15:45
Blanche

Můj názor: jestli ti jde jenom o to spotřebování vitamínů, tak jim můžeš TROCHU dát. samozřejmě ne jako jediný doplněk stravy. Pro podávání jako jediného přípravku nevhodné - neobsahuje žádné vitamíny ani další potřebné látky. Nevím, co normálně používáš, ale já mám ověřený Roboran H, s občasným přidáním plastinu. Jestli myslíš že tvoji gekončíci potřebují dopovat vápník, klidně jim ho dej.
Jinak něco podobného jsem kdysi podávala kobyle po dvou hříbatech (majitelka trošku blázen), jsou to přípravky pro odvápněná zvířata (v březosti, při kojení, při těžké zátěži, zranění) a podle mě pro zdravá silná zvířata nejsou nijak potřebná.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru