Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Zastřelení psa

Dobrý den.Vím,že to sem asi nepatří,ale včera se před naší bytovkou stal takový incident.Pes doslova vyjel po svém pánovi,protože ten ho každý den mlátil.Jednou jsem viděl jak psa mlátí smetákem po hlavě a pes bezbraně kňučí.Nikdo nezasáhne.Já si to netroufnu protože i když vím,že mu je 25 let tak by mě dokázal surově zbít....Včera šel venčit svého psa a opět ho začal bít,tentokrát si to pes nenechal líbit a začal ho trhat.Poté se k incidentu připletl náhodně policista,který bydlí opodál a byl nucen psa zastřelit.Chtěl bych se zeptat co si o tom myslíte....promiňte,že to sem vkládám a doufám,že můj příspěvek nesmažete.Opravdu mě zajímá váš názor!

336959-zastreleny-pes

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den ... dovolte abych oprášil tohle téma,to co jsem našel na netu...tak z toho se mi opravdu c…
Casio 16.08.2009 00:59
Casio
tak tohle jsem vazne nedal fakt hnus az se stydim ceho vseho jsou lidi schopni nový
Master 16.08.2009 11:10
Master
Casio- toto vlákno zamykám a prosím nezakládej již další podobná.Na TERARIJNÍ poradnu nepatří akorát… poslední
viper 16.08.2009 16:20
viper

Dobrý den ... dovolte abych oprášil tohle téma,to co jsem našel na netu...tak z toho se mi opravdu chtělo zvracet...nevím jestli to sem můžu dát.Je to opravdu strašně brutální. Podívejte se sami.Ve mě to vzbuzuje strašnou agresi vůči těm "kreténům" co to dělají.

PŘEDEM UPOZORŇUJI NIC PRO LEHKÉ POVAHY ! A LEHKÁ POVAHA,KTERÉ SI MYSLÍ,ŽE TO VYDRŽÍ SE NAPROSTO PLETE...ZVEDAL SE ŽALUDEK I MĚ.

www.navratdoreality.cz

Zpět do poradny Nahoru