Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Barevne formy Eublepharis macularius a co z toho vznikne?

Otázkou je, co jsou to problémy. Obecně veškeré barevné formy Eublepharů nejsou náchylnější k nemocem a jiným věcem o nic víc než klasiky. Výjimkou je leda Enigma. Ale tady nejde o náchylnost k nemocem. Jde o to, že tato barevná forma sebou nese určité riziko nervových poruch. Záleží jestli jsi ochotný to zkousnout, nebo ne. Chová se jako každý jiný gekončík, jen se třeba jednou za čas zastaví, zatočí se jednou či dvakrát dokola a jde dál. To je příklad. Jsou Enigmy, na kterých není nic poznat, jsou Enigmy, u kterých je to velice markantní. Slyšela jsem, že některé Enigmy mají také problém s lovením kořisti - neumí se trefit. Mám doma pouze jednu Enigmu - Novu (Raptor Enigma) a ta, ač ještě malá se cpe jak nezavřená...
Nejlépe kdybys měl možnost daného jedince chvíli pozorovat. Také je asi lepší koupit od nějakého chovatele, který by ti k danému kousku měl všechno říct.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny