Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Povedený inzerát

Konečně celkem slušný názor s kterým na 90% souhlasím. Až na to s tím,že asiaté jedí to a to od nepaměti, což není zas tak na 100% pravda. Některá zvířata se začli i tam jíst až teprve nedávno a to hlavně kvůli rozrůstající se populaci a již tak omezenému množství potravin atd. - Taky tato kultura je nejhorší v tom jak své pokrmy připravuje, není zde nic neobvyklého připravovat pokrm z živého zvířete, které umře až v průběhu přípravy smrtí, která rozhodně není humální a hodna tvora, který stojí na vrcholu = člověka.
Každá kultůra = jiná potrava, což je normální, ale ani tak to neomlouvá nehumální rybolovy, týrání chovaných zvířat jako krav, kuřat atd. - Nebojte, nejsem mezi ůzelenými", jak mne tu zas krokodýl bude napadat, jen přemýšlím trochu jinak než většina a tím to je. Vše je na světě tak jak je, protože je více takových jako Vy a to je fakt. Kdyby bylo více těch, co jim není všechno jedno a co umí rozlišovat, pak bysme byly jinde. Ale to se nikdy nestane, podobné uvažování není souzeno každému, většina se neohlíží za ničím, co se netýká přímo jeho. Ale tohle by měla být debata o povedených inzerátech a ne o humálnostech, týrání zvířat, pokrmech kultur atd.

Přikládám taky jeden povedenej z Aukra:
http://aukro.cz/item853957976_krmivo_pro_zelvi.htm l

Titulek a popis hovoří sám za sebe:-D, co vím je na Aukru už nejméně po páté, myslím, že prodejce již vyšlo zveřejňování aukcí na víc než dal za žrádlo původně:))

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny