Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Povedený inzerát

Vy jste ale zabedněný ignorant.
A ještě máte tu drzost nazývat někoho debilem, když by jste od narození psy jedl asi by vám to divné nepřišlo, co?? Ale vy jste se asi scvrknul na tuhle mikro zemičku a nechápete že jinde to prostě chodí jinak. Je jasné, což vy nepochopíte, že nikdo tady nejí svá zvířata, mazlíčky. Nebo to že si někdo chová králíky na oběd vám taky přijde tak hrozné??? A že to není stejné jako mít doma psa?? Proč?? Lidé kteří chovají králíky a drůbež asi mají určitě i nějakou zahradu a psa tam můžou mít taky vysloveně jen na hlídání tudiž k němu citově přilnou asi jako k tomu králíkovi na oběd. Vy asi nechápete že psy se nemuseli začít chovat jako mazlíčci, ale jako pomocná síla-hlídači,lov, pastva atd.... To není zas takový rozdíl jako kráva-jídlo.
To že čivavu nanezýváte psem ale za snědení vlčáka by jste skoro zavíral do ústavu taky o něčem vypovídá, ale to je jedno, žijte si ve svém "dokonalém" světečku, ale neponižujte kvůli tomu ostatní, vaše oslovování-vole, debil atd. opravdu není na místě.
Na závěr, nevím jestli bych byla schopná psa ochutnat, nejspíš ne jen tak, ale někoho kdo je jí úplně normálně za to odsuzovat nemůžu, protože je to jeho zvyk už xxx generací.
A k jezení hadů? Ze svého terárka bych neochutnávala, ale když mi někde někdo hada k okoštování připraví, proč to nezkusit?
A ke kanibalismu, viděl jste film Přežít o amerických fotbalistech tuším? Co říkáte na tu scénu kde jedli maso mrtvých? Zabil by jste je za to když by to např. byl váš syn a řekl co udělal když by se vrátil domů? A co by jste dělal vy když by jste neměl na výběr? Myslím že hlady by jste nezemřel co? A to by se samozřejmě dalo aplikovat i na psa když ty příklady máte tak rád tak: Nechal by jste umřít vaše dítě hlady, nebo mu uvařil psa?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny