Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Povedený inzerát

V tomto mas ciastocne pravdu.
Staci si pozriet naprikald inzerciu terraristik.com. Tu za dospeleho constrictora (mix) clovek tazko dostane 2000kc. tam idu kludne po 100-150€::) Pecka. Rovnako napriklad Boaedony.Tu idu lugubrisy za par korun, v Hame boli skoro po 20€::) Chcel som nejake na krmenie, a to som si hovoril, ze tam budu lacne tak nejake nakupim.....
Tu ich je problem predat aj za 5€.
Z gekonami mas pravdu. Nebudem kupovat krmivo za 200kc. Zato casto skrmujem prave kriplov. Mimo toho, cena poctivej vecsiny gekonov sa ako tak drzi stale na tej istej urovni.
U hadov to ide dole vodou.
Uz minuly (teraz uz predminuly) rok som chcel doparovat mojho Bc. Ale ked som si predstavil, ze budem mat doma mladata pol roka, kolko babracky s tym bude a nakoniec ich predam za drobne, radsej som od toho upustil. Nevyniesli by mi ani na seba.
Kopec ludi nadava na ceny, ale mutacne gutky mnozia stale. Tak proste rok, dva ich nepripustit nieje problem. Hadov bude menej, a trochu stupne dopyt (aj cena).
Ak viem, ze mi to bude doma stat, tak to proste nemnozim, ked uz , tak ako pises. Posuniem ich priekupnikovy. Da mi sice za spilotu 400kc/kus. Ale tak ci tak, on ju bude predavat aspon za dvojnasobok.
Stahujem sa, narodi sa ti decko atd.. Proste sa hada musis rychlo zbavit. Tak ano, chapem, ze cenu da nizku aby bol prec cim skor. Ale to je jeden pripad zo 100. Ale ked si otvoris ifaunu. Jeden chovatel predbieha z nizsou cenou druheho. Snad sa len nestahuje polka narodu.....

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny