Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Povedený inzerát

Hmm kdysi davno byli cechy - kdo chtel neco delat musel byt organizovan v nem... A chran ho bohove pokud nedodrzoval pravidla.. Dneska se tomu rika kartel a je to potirano zakonem - ruka volneho trhu... Tudiz "tera cech" (v Rakousku to mozna vyresi tim ridicakem na plazy) uz nehrozi a cenu reguluje trh - ovsem neresi otazku jestli je to dobre pro zvire.. Ono ten Skodovackej Yeti si totiz stezovat nebude, esli ho panicek dava do supr garaze nebo parkuje na sidlisti... Ale je rozdil pokud nekdo zaridi vyhovujici podminky gutce za par kacek, kdyz to terarko je preci takovy drahy, a ta elektirka, atd atd... Pokud by mel za ni vysolit vetsi castku, tak si ji ten mudla nekoupi.
Tudiz je otazka zdali tu resime nejaky byznis ze strany prodejce/nakupce, nebo to - ze zvire sa v pripade nizke ceny dostane k pitomcum, nebo na skrm (bez urazky Danio)...

Ale nebojte pratele, staci pockat nejaky ten casek (pesimisti vydrzi do prosince 2012, zbytek dele) a ono dojde k omezeni chovu. Budeme delat zkousky a to se pak ukaze kdo chova zvirata pro radost ( to mel byt sarkazmus).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny