Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Povedený inzerát

Většinou s Tebou souhlasím a obdivuju tvou trpělivost. Ale teď s pár věcma nesouhlasím.

Vychovat takového constrictora je záležitostí znalostí, genetiky, chovatelského umu, taktéž financí, odpovídající péče, selektivního výběru, dochování většího počtu vhodných zvířat do adultu a následného spojování zvířat s požadovanými vlastnostmi i notné dávky štěstí
Když je to takhle, tak proč je poradna a internet plnej dotazů typu: Koupil jsem si hroznýše 50% hetero na tohle a druhýho do páru zase 50% na něco jinýho. Co mi z toho vyjde? Dostane odpověď, hodí hady k sobě a za chvíli má mláďata. Rozmnožit mutační hroznýše je stejně náročný jako rozmnožit jiný mixy.
Další příklad jsme tady mohli sledovat taky v přímém přenosu. Myslím slečnu Krueggerovou.
Teraristiku bude dělat za 14 dnů týden, ale to jí nebrání v ambicích udělat carpondra.
Celá její sofistikovanost spočívá v nakoupení pofidérních, nemocných nebo poraněných adultů pod cenou a hození jich k sobě aniž by měla aspoň základní znalosti.
Dělat z chovu barevných mutací čehokoliv nějakej "vyšší level" v teraristice není podle mě správné. I když vím, že to tak nemyslíš, trochu to z toho vyznívá.
Vyšší level je pro mě spíš to co dělá třeba Reptimania, Auri a další. Pořád existuje nespočet druhů zvířat, který se v chovech nevyskytují, je problém je rozmnožit, nebo udržet při životě a nebo je vůbec získat. To by měla bejt výzva pro teraristy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny