Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Povedený inzerát

Jj, máš naprostou pravdu, že ceny potáhnou dolů, kopíruje to naprosto situaci před lety s boomem kolem mutačních korálovek, kdy tu od konkrétní mutace bylo sice málo zvířat, ale najednou byla možnost vybírat si z nepřeberného množství najednou se objevivších a tak se vesele začalo zlevňovat i přesto, že v zahraničí měla dotyčná zvířata ceny vyšší. Chtěl jsem tím jen říct, že kdyby stála bumble bee tisícovku, killerbee dva, tak si nikdo nekoupí ta přírodní. Podívej se právě na to, co se děje s chondropythony a caninusi. Ač to pro mě jsou zvířata, kterým jsme říkávali Svatý grál, jsou vlivem nepřiměřeně nízkých cen v rukou kdejakého idiota, začátečníků bez ambicí vůbec o chovu cosi zjišťovat, úhynovost caninů je šílená. Nejsou to hadi do rukou kdekomu. Bohužel, nízká cena dělá svoje a už se nám na ně blbečci hrnou:-(. Že neměli v životě hada je nezajímá. Dát dnes 6-8tisíc za hada není problém.
K těm reginám - moc si nemyslím, že se lidé vrátí k přírodnímu zbarvení už proto, že valná většina všech, co je chovají je nikdy nerozmnoží a množit nebude. Mutační regiuska je klasický had pro pet trh, stačí se podívat, kdo je kupuje v Hammu, resp. koho potkávám s krabičkami.
Jak jsem psal nahoře Cejnovi, neříkám, že caninus je méně stran toho, čím je. Proto je v té větě...stran původu. Sundat zvíře ze stromu, dovézt ho, případně ho jen překoupit a prodat umím taky.

PS:Ostatně, na mutačních zvířatech se taky podílela příroda;-) My s tím jen umíme pracovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny