Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prodejci ve zverimexech

Milá Blanche, tohle je už druhý tvůj příspěvek o PC a druhý, který musím nutně označit za z velké části lživý a překroucený, doplněný rovněž o kus vlastní nevědomosti (že betty je mmj možno krmit strouhaným hovězím srdcem i masem). První byl o ubikacích, kdy jsem si to ověřoval a z terária 50 x 50 x 35 jsi udělala 30 x 50 x 30 a tvrdila, že jsou v něm dvě dospělé tmavky. Z tohoto dřívějšího příspěvku a příspěvku dnešního, se dá vyvodit hned několik závěrů:
1. nemáš absolutně odhad na vzdálenost
2. v životě jsi neviděla dospělou tmavku
3. velice ráda kydáš hnůj a když není dost smradlavý, přikrášlíš si

Ale k dnešnímu příspěvku - zcela na rovinu si dovolím říct, že lžeš co se týká názvů, konkrétně "krajta albín". Vzhledem k tomu, že veškeré štítky ke zvířatům na PC obsahují rodový a druhový název + vědecký název, v tomto případě tedy "Krajta tmavá - albín (Python molurus bivittatus). Ve výjimečných případech je český název obecně, to pokud oficiálně žádný není, např. Gekon + v závorce vědecký název.
Vzhledem k tomu, že PC obchoduje pouze jeden druh štíra, rovněž cedulka na něj je konkrétní, tj. Velštír císařský (pandinus imperator).

Samozřejmě netvrdím, že je vše dokonalé, vůbec ne. Nicméně si myslím, že kritika by měla být konstruktivní a hlavně v rámci možností objektivní a pravdivá, což se o tvých příspěvcích stran PC říct nedá. Inu, každého věc, kdo hází hnojem, mívá ruce od ho..n a většinou je sbírá s hromady, na které stojí;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny