Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prodejci ve zverimexech

Vidím, že se to tady od doby mého posledního příspěvku docela slušně rozjelo. Taky si cením souhlasu s tím: pěkná+inteligentní samička= neexistující. A těm, kdo s tím mají, jak píšou ty zkušenosti, tak doufám že ne tak brutální jako já. Bohužel jsem až příliš často proti své vůli tahán po různých nočních barech a jiných pochybných podnicích, kde zákaznice a pinglice byly pěkny téměř všechny, ale hlavičky měly tak vyblejzany, že to nejdřív bylo srandovní, pak smutné a nakonec k pláči. A protože i jinde to nebylo o nic veselejší. Vyřešil jsem to tak, že jsem se zavřel do bytu, na líbání a mazlení místo holky použil svoje hadečky, pravda nadšeni z toho nebyli, ale na výběr nemají, no a na to druhy jsem se zasnoubil s pravačkou:.(. Prosím dámy zde, aby mě neukřižovali, neházím všechny do jednoho pytle jen se asi pohybuju po špatných prostorách.
Arutha:

nene, neexistuje kombinace pěkná, inteligentní, věrná. Dvě se ještě potkají, ale tři nikdy.
, pokud se vyskytne pěkná+ inteligentní, jak si proboha můžeš myslet, že bude ještě věrná. Jedná se o tak raritní a žádané zboží, že se kolem ni bude motat nějaká ta tisícovka chlapů a i když bude silná aspoň každymu padesátymu stejně podlehne, tak si to spočítej. Jo a říkal jsem ti, že Blanche nakrkneš, buď rád, že je z Práglu, jinak by tě šla zbouchat, ne zbouchnout::), říkám zbouchat!!
Omlouvám se za menší odbočení od teraristiky, ale aspoň jsem ukázal na co všechno lze použít hady a doufám, že pro tyto krásny, i když ne úplně dokonaly tvorečky získám další medaili.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny