Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prodejci ve zverimexech

Takže ten sortiment musí mít opravdu každý dobrý prodavač v hlavě a to tak, že jen když projde v rozhovoru zmínka o situaci, kdy by to či ono šlo použít, tak to má před očima

No a protože 90% lidí bere práci ve službách a v obchodech zejména, ne jako povolání ale spíš jako ten nejposlednější možný prostředek jak odvrátit exekuci, tak to vypadá tak jak to vypadá a ti které to dosud baví se rozkrájet nemohou. Když ještě práce prodavače byla povolání, stačilo přijít třeba do obchodu s oděvy a nemuseli jste mít starost jaké že máte "rozměry" protože prodavač mrknul a věděl. Supermarketová kultura prodeje toto povolání devalvovala na něco docela nedefinovatelného a to se projevuje téměř ve všech oborech.
Takže hurá do supermarketů a nekafrat, udělali jsme si to sami tím, že nejsme ochotni zaplatit kvalitní práci zkušeného prodavače a spokojíme se klidně ze službou laiků, kteří o významu slova prodavač nemají ani zdání. Ta neochota zaplatit za službu se netýká zaměstnavatelů ale zákazníků, jen aby bylo jasno.
Setkal jsem se již i s tím, že tento klíčový post zastával v supermarketu člověk, cizinec, se kterým jsem nebyl schopen se ani domluvit, natožpak něco prodiskutovat a tím nemyslím stánkový prodej v tržnicích.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny